Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus G5778, Fyrmarken 177, Nr. Lyngvig

På Fyrmarken 177 i Nr. Lyngvig står dette dejlige sommerhus med brændeovn klar til op til 6 personer. Sommerhuset er renoveret i 2021 og fremstår lyst og hyggeligt, og her kan I holde en skøn ferie fyldt med hygge og afslapning. Desuden har feriehuset en skøn beliggenhed blot 800 meter fra stranden og det fantastiske Vesterhav.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset på Fyrmarken 177 i Nr. Lyngvig er blevet renoveret i 2021, og det fremstår lyst og hyggeligt. Der er ingen tvivl om, at I straks vil føle jer godt tilpas i sommerhuset. Den lyse og hyggelige indretning danner rammen om en skøn ferie for hele familien.

I det 89 kvadratmeter store sommerhus er der plads til op til 6 personer, og det gør det til en oplagt ferieadresse for familien. Feriens 6 gæster kan fordele sig på feriehusets 3 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltseng. Desuden er der både et badeværelse og et gæstetoilet, så ingen skal stå i kø om morgenen – og begge har endda gulvvarme.

I sommerhuset er der virkelig lagt op til mange hyggelige feriestunder for hele familien. Køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse i alrummet, hvor I virkelig kan nyde hinandens selskab, selv når nogle står for madlavningen i køkken og andre slapper af i stuen. I stuen er der også en brændeovn, der spreder varme og hyggelig stemning.

Udover brændeovnen er der også en varmepumpe, der sørger for, at I har gode temperaturer i sommerhuset til lave omkostninger på jeres ferie. Desuden har sommerhuset gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Kun 800 meter til stranden og Vesterhavet

Sommerhuset er beliggende på en 1.205 kvadratmeter stor grund, hvor der er masser af plads til store og små. På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan finde jer godt til rette på en god plads i solen. Alt imens kan børnene hygge sig i haven og i sandkassen. Om aftenen kan I alle samles på terrassen til en lækker middag på sommerhusets gasgrill.

Fra sommerhuset har I kun 800 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav, som I kan nå til på få minutter til fods. Her kan I bade, bygge sandslotte, nyde lange gåture og opleve smukke solnedgange – det er virkelig et besøg værd!

Ferieoplevelser i Nr. Lyngvig

Når I holder ferie i sommerhuset på Fyrmarken 177, har I flere skønne ferieoplevelser inden for kort rækkevidde. I kan blandt andet besøge Lyngvig Fyr, hvor der fra toppen er en helt fantastisk udsigt over området.

Ferieindkøbene kan I klare i Hvide Sande, der ligger få kilometer fra sommerhuset, hvor der er forskellige supermarkeder og specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos. Desuden er der også flere skønne spisesteder i byen, som I kan besøge, når I selv vil være fri for at lave mad.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,205 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 4500 m  
Boligareal: 89 m²
Byggeår: 1989
Strand: 800 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5778 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5778 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022