Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60375, Ved Volden 14, Blåvand

Er du på udkig efter et sommerhus til din og din families næste ferie ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette hyggelige og charmerende sommerhus med adresse på Ved Volden 14 i Blåvand. Sommerhuset med brændeovn rummer plads til 6 personer, og 2 hunde er også hjerteligt velkomne. Feriehuset har desuden et skønt udeområde, hvor der er noget for både store og små.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Allerede når I træder inden for i sommerhuset på Ved Volden 14 i Blåvand, vil I blive mødt af den lyse og hyggelige indretning, der danner rammen om jeres ferie. Alrummet vil uden tvivl blive jeres samlingspunkt på ferien, hvor I kan være sammen om at lave mad, spille spil og se film. Alt sammen med brændeovnen tændt i baggrunden, som fuldender feriestemningen.

På sommerhusets 90 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien – alle 3 soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver. Desuden er der hele 2 badeværelser, så ingen skal stå i kø om morgenen – og med gulvvarme på badeværelserne slipper I også for at fryse fødderne fra morgenstunden.

Skønt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset ligger på en 1.832 kvadratmeter stor grund, hvor I har masser af plads at boltre jer på. På udeområdet har I en skøn terrasse, der er delvist overdækket, og hvor I kan finde jer godt til rette i havemøbler og liggestole på et godt solspot.

Mens I slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven. Her er der både en sandkasse til dem, hvor de kan bygge flotte sandslotte, og et gyngestativ, hvor de kan gynge dagen lang. Efter en dejlig dag i det fri kan I alle samles til en middag på grillen på terrassen.

Ferie for hele familien i Blåvand

Der er mange gode ferieoplevelser i vente for hele familien, når I holder ferie i Blåvand. Ét sted, som I selvfølgelig skal besøge, er Vesterhavet. I Blåvand er der både Hvidbjerg Strand, som er særligt velegnet for de mindste, da strømmen i vandet her bliver afbrudt af de mange høfter. Her kan de små også rende i timevis og jage krabber mellem stenen på høfterne. Blåvand strand er stor og rummelig – med fint sand og blå bølger. Derudover byder Blåvand også på oplevelser som blandt andet Blåvand Zoo og Blåvandshuk Fyr.

I Blåvand har I også mulighed for at tage ud at spise hos nogle af byens hyggelige spisesteder. I kan selvfølgelig også selv stå for madlavningen, som I kan købe ind til hos byens forskellige supermarkeder og specialbutikker.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,832 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 900 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 1966
Strand: 1900 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60375 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60375 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022