Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60392, Klitvej 7, Blåvand

Kun 200 meter fra stranden og det smukke Vesterhav venter jer dette hyggelige sommerhus. I sommerhuset på Klitvej 7 i Blåvand, der er nyrenoveret i 2022, kan op til 8 personer holde en dejlig ferie sammen. Det lyse og rummelige feriehus byder også på masser af afslapning i saunaen.

Lys indretning med sauna

Når I træder inden for i sommerhuset på Klitvej 7, vil I blive budt velkommen af den lyse indretning, der kommer til at danne rammen om jeres ferie i Blåvand. Her er der ingen tvivl om, at I straks vil føle jer godt tilpas.

I det nyrenoverede (2022) sommerhus er der 3 soveværelser, og de resterende 2 sovepladser er på sovesofaen på 1. sal. I sommerhuset er der hele 2 badeværelser, så I slipper for at bekymre jer om kø fra morgenstunden. På det ene af badeværelserne finder I saunaen, der inviterer til varme, afslappende stunder, hvor I kan komme helt ned i gear på ferien.

Sommerhuset byder på hele 2 opholdsrum, hvor I kan samles til hyggelige feriestunder for hele familien. Både i opholdsrummet i stueplan og i opholdrummet på førstesalen er der en brændeovn, der sørger for at fuldende feriestemningen og sprede dejlig varme.

Udover varmen fra brændeovnene har I også en varmepumpe i sommerhuset, som på energivenlig vis sørger for et godt indeklima i feriehuset. Desuden er feriehuset udstyret med gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med det praktiske husarbejde.

Åben terrasse og kun 200 meter til stranden

Udendørs har I en skøn, åben terrasse, som I kan tilbringe feriens solrige og varme dage på. Her står også både havemøbler og liggestole til rådighed for jer, så I kan finde jer godt til rette på en dejlig plads i solen. Mens I slapper af i solen på terrassen, kan I høre lyden af brændingen i baggrunden.

Som timerne går, og dagen lakker mod enden, kan I gøre klar til aftenens middag, som I kan tilberede på gasgrillen på terrassen. Efter grillmiddagen kan I gå en tur til stranden, der ligger blot 200 meter væk, for at opleve en smuk solnedgang.

Skønne ferieoplevelser i Blåvand

Blåvand er et dejligt ferieområde, hvor der venter jer mange skønne ferieoplevelser. Ikke langt fra sommerhuset på Klitvej 7 ligger Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt, og hvor I fra toppen kan opleve en fantastisk udsigt over området. Fra sommerhuset kan I faktisk se til fyret.

Derudover er der også udflugtspunkter såsom Tirpitz-museet og Blåvand Zoo i området, som I kan besøge på jeres ferie.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,504 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 1800 m  
Boligareal: 190 m²
Byggeår: 1938
Strand: 200 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60392 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60392 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022