Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 40728, Granvej 11, Henne Strand

Hvis I er på udkig efter et hyggeligt feriehus til jeres næste familieferie, så tag et kig på feriehuset på Granvej 11 i Henne. Det firestjernede feriehus rummer en hyggelig og lys indretning med brændeovn og gulvvarme i hele huset, hvor I kan holde en skøn ferie i Henne. I feriehuset er jeres hund også velkommen!

Hyggelig og lys indretning

I sommerhuset på Granvej 11 i Henne er der ingen tvivl om, at I vil kunne holde en skøn ferie med familien. Her bliver I budt velkommen af en hyggelig og lys indretning, hvor I hurtigt vil føle jer godt tilpas.

Sommerhusets køkken, stue og spiseplads er forenet i alrummet, som helt sikkert vil blive jeres store samlingspunkt på ferien. I alrummet kan I samles om at lave mad, spille spil og se film – I kan endda streame jeres favoritfilm via Chromecasten. Alt imens fuldender brændeovnen feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

I feriehuset er det ikke kun brændeovnen, der sørger for dejlig varme. Både i stuen, værelser, gang og på badeværelset kan I også nyde godt af gulvvarmen.

I sommerhuset venter jer 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når I trænger til at samle energi til de næste feriedage. Soveværelserne er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan få jer en god nats søvn i.

Slap af i solen på terrassen

I skal selvfølgelig ud at nyde det, når ferievejret er i top, og solen står højt på himlen. På disse dage kan I rykke ud på sommerhusets terrasse, hvor I kan finde jer et godt solspot, læne jer tilbage i havemøblerne og liggestolene og bare slappe helt af. Skulle I få brug for at sidde i skyggen for en stund, kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen.

Som det efterhånden bliver det til at lave aftensmad, kan I tænde op i feriehusets grill, hvorpå I kan stege nogle saftige bøffer, som I kan nyde med en god vin til.

Besøg det fantastiske, smukke Vesterhav

Feriehuset på Granvej 11 i Henne er beliggende blot 1,2 kilometer fra det fantastiske, smukke Vesterhav, som er værd at besøge. Her kan I både gå ture langs stranden, bade i havet, bygge sandslotte og meget mere.

Kun 800 meter fra feriehuset ligger jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Henne Strand har I mulighed for at købe ind i supermarkedet og specialbutikkerne, og så byder byen desuden på forskellige spisesteder og iscaféer, som I kan besøge i løbet af jeres ferie.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,530 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 800 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1978
Strand: 1200 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 40728 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 40728 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022