Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 35138, Strandvænget 48, Bork Havn

Til en ferie, hvor der er masser af afslapning på programmet, er sommerhuset på Strandvænget 48 i Bork Havn et oplagt valg. Sommerhuset, der rummer plads til 6 personer, har både spa og sauna, der inviterer til ekstra afslapning, og udendørs venter jer et dejligt udeområde med bålplads.

Lys indretning med spa og sauna på badeværelse

Et af højdepunkterne i sommerhuset på Strandvænget 48 i Bork Havn finder I på badeværelset. Her venter jer nemlig en dejlig spa og en skøn sauna, hvor I kan tilbringe mange afslappende stunder i løbet af ferien, hvor I kommer helt ned i gear.

Feriehusets hjerte er alrummet, hvor I kan samles til hyggelige feriestunder med hele familien. Alrummet forener køkkenet med stue og spiseplads, og derfor kan I nyde hinandens selskab, selvom I har gang i forskellige ting i alrummet. Alt imens sørger brændeovnen for, at den hyggelige feriestemning bliver fuldendt. Desuden er der gulvvarme i alrummet, så I ikke fryser fødderne.

Det 110 kvadratmeter store sommerhus rummer 3 gode soveværelser. De 3 soveværelser er i alt indrettet med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan samle ny energi i. Med både et badeværelse og et gæstetoilet er der ingen risiko for kø til toilettet fra morgenstunden.

Dejligt udeområde med terrasse og bålplads

Fra sommerhuset kan I træde ud på det dejlige udeområde, hvor hele familien kan nyde feriens solrige dage. På terrassen kan I læne jer tilbage i havemøbler og liggestole, mens børnene leger i haven, hvor der er både sandkasse og gyngestativ.

Om aftenen kan I tænde op i sommerhusets grill på terrassen og tilberede en lækker middag med saftige bøffer. Efter I har spist aftensmad, kan I rykke over til bålpladsen, hvor I kan riste skumfiduser.

Ferie i Bork Havn

Blot 750 meter fra feriehuset på Strandvænget 48 ligger stranden ved Bork Havn, som I kan besøge på de varme feriedage for at få en kølende dukkert i fjorden. I har også Bork Vikingehavn i nærheden, hvor I kan opleve, hvordan det var at leve tilbage i vikingetiden.

Til jeres nærmeste indkøbsmulighed har I 1 kilometer. Bork Havn byder på en købmandsbutik og specialbutikker, hvor I kan klare jeres ferieindkøb. Desuden er der flere spisesteder i Bork, I kan besøge, hvis I vil slippe for madlavningen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,235 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 110 m²
Byggeår: 2006
Strand: 600 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 35138 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 35138 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022