Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus B2053, Bjerregårdsvej 151, Bjerregård

På Bjerregårdsvej 151 finder I dette hyggelige sommerhus på en skøn naturgrund i Bjerregård. Sommerhuset er indrettet med en brændeovn og en sauna, og har plads til 5 personer. Har I hund, så er den også hjertelig velkommen (maks. 2).

Ferie i populære Bjerregård

Bjerregård ligger i den sydlige ende af landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her er en lille købmand med brødudsalg fra den lokale bager, så I hver dag kan hente frisk brød til morgenmaden.

Det naturskønne område er forbundet af et godt stisystem, hvor der er rig mulighed for lange gåture med familien. Landskabet er præget af et flot hede- og klitlandskab.

Bjerregård er et godt udgangspunkt for udflugter i Vestjylland. Den hyggelige fiskerby Hvide Sande er et besøg værd. Her er der et bredt udvalg af lokale forretninger samt hyggelige caféer og restauranter. Vil I på længere udflugter er Legoland kun en god times tid herfra, men også det flotte fiskerimuseum og gågaden i Esbjerg, ligger indenfor kort rækkevidde.

Hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset er indrettet med med gode møbler og er hyggelig og charmerende med en gennemgående stil. Her er et rummeligt og godt udstyret køkken i åben forbindelse med stuen. I stuen er der plads til hele familien, som kan slappe af på sofaen efter en oplevelsesrig dag. Her sørger brændeovnen for både varme og ekstra hyggelig feriestemning.

På badeværelset kan I også få varmen i den fine sauna, som står klar efter en lang og frisk gåtur ved stranden. Her er også en vaskemaskine, så I har mulighed for at vaske lidt tøj i løbet af ferien.

De 5 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser, hvoraf der er dobbeltsenge på to af dem. På det sidste værelse finder I en enkeltseng, hvor der kan samles ny energi til morgendagens aktiviteter.

Lukket terrasse på fin naturgrund

Sommerhuset ligger på en fin naturgrund, som I kan nyde fra den syd- og østvendte terrasse. Herfra kan du se den smukke solopgang med en kop kaffe, inden resten af familien vågner. Dagen kan afsluttes med et lækkert grillmåltid, mens hunden kan få lov til at gå frit, idet terrassen er lukket. Skulle der komme en lille regnbyge på en ellers lun sommeraften, sidder I også i tørvejr, da terrassen er overdækket.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,325 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 70 m²
Byggeår: 1962
Strand: 800 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2053 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2053 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022