Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2054, Bjerregårdsvej 331, Bjerregård

På Bjerregårdsvej 331 finder I dette sommerhus til 4 personer og 2 hunde. Sommerhuset har en skøn udestue og ligger blot 250 meter fra stranden. Her er en dejlig afskærmet og lukket terrasse, som især er ideelt til familien med små børn eller hunde. Sommerhuset har solvarmeanlæg med partikelfilter samt en energibesparende varmepumpe.

Smukke omgivelser og spændende udflugtsmål

Sommerhuset ligger i det populære ferieområde Bjerregård, som er præget at naturskønne klit- og hedearealer. Her kan I gå lange ture ved det gode stisystem eller ved Vesterhavet, som kun ligger 250 meter fra sommerhuset.

Feriens udflugter kan f.eks. gå til nogle af de mange små hyggelige byer rundt om Ringkøbing Fjord eller til den store fiskerihavn i Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for både lystfiskeri og surfing.

Sommerhus med brændeovn og sauna

Feriehusets samlingspunkt er stuen, som ligger i åben forbindelse til køkken og spiseplads. I stuen er der en brændeovn, som både spreder varme og en ekstra hyggelig feriestemning på en regnvejrsdag. Sommerhuset har også en udestue, hvorfra I har en skøn udsigt til det naturskønne område.
 
På badeværelset finder I en sauna, som er dejlig afslappende efter en lang gåtur ved det brusende Vesterhav. Her er desuden gulvvarme og vaskemaskine.
Til en god nats søvn er der 2 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng. På det andet værelse finder I 2 enkeltsenge.

Stor afskærmet og lukket terrasse

Sommerhuset har en stor, afskærmet terrasse, som også kan lukkes. Her kan børn lege trygt hele dagen, og hunden kan få frisk luft uden at tage på selvstændige udflugter. Der er også en sandkasse til børnene.
 
Fra sommerhuset er der ikke langt til den lokale købmand, hvor I kan handle ind til en hyggelig grillaften på en lun sommerdag.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,222 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 86 m²
Byggeår: 1973
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2054 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2054 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022