Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2060, Bjerregårdsvej 90, Bjerregård

På Bjerregårdsvej 90 venter jer dette velholdte træsommerhus med en dejlig rolig beliggenhed på en delvist lukket grund på en stille sidevej. Der er 2 dejlige terrasser, – den ene helt lukket, så familiens hund og børn kan tumle frit. 

Feriehus med ugeneret beliggenhed til familier med hund(e)

Det hyggelige træhus ligger på en afskærmet og delvist lukket naturgrund i Bjerregård tæt på den lokale købmand. Feriehuset har 2 gode terrasser, hvoraf den ene er helt lukket, så både børn og hund trygt kan lege. Terrasserne har gode havemøbler, liggestole og grill, så maden kan tilberedes udendørs i den fredfyldte natur.

Bilen kan parkeres i den tilhørende carport.

Hyggelig stue med brændeovn

Feriehuset er til 6 personer og er velindrettet med 3 soveværelser, som består af 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge samt 1 køjeseng.

Her er stue/alrum med loft til kip og træbeklædte vægge, som giver en god, hyggelig sommerhusatmosfære. I stuen er der desuden en hyggelig alkove til en afslappende stund og en god brændeovn til supplerende opvarmning og ekstra hyggelig feriestemning. Der er en energibesparende varmepumpe, som I med fordel også kan benytte jer af. Der er gratis trådløst internet i hele sommerhuset.

Sommerhusets badeværelse er med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. 

Ud på tur i Danmark

Den skønne sandstrand ligger kun ca. 1 kilometer væk og indbyder til gode traveture med hund og børn. Familiens udflugter går naturligvis til de mange seværdigheder her på den yderste vestkyst af Danmark. Der er rige muligheder for oplevelser på hele den langstrakte Holmsland Klit. Det kan bl.a. anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande, den hyggelige fjordby Ringkøbing, fuglereservatet Tipperne eller Nyminde Plantage. 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,220 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 67 m²
Byggeår: 1985
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2060 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2060 i kvik søg boksen på forsiden.

11. 08. 2022