Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus B2062, Dortheasvej 31 A, Bjerregård

Lyst og velplejet feriehus beliggende på naturgrund på Dortheasvej i Bjerregaard på Danmarks vestkyst. Huset har en dejlig lukket terrasse med havemøbler, hvor du kan nyde den friske luft i ro og fred. Den fine sandstrand er kun 650m væk.

Ferie i Bjerregård i godt feriehus

Dette hyggelige feriehus til 6 personer har godt indrettet med lækre lædermøbler i den hyggelige opholdsafdeling og fin spiseafdelling. Her er åben forbindelse til det funktionelle køkken. Fra stuen, hvor den lunende brændeovn står er, der en dejlig udsigt over den storslåede natur i Bjerregaard. Huset opvarmes med en energibesparende varmepumpe, som i sommerperioden kan anvendes som aircondition. I stuen finder I bl.a. TV med parabol, DVD-afspiller og radio samt trådløst internet, som kan benyttes gratis.

Dejlig beliggenhed på Dortheasvej

Huset har en god beliggenhed på Dortheasvej i Bjerregaard . Her finder I en stor, velmøbleret, delvist overdækket og lukket terrasse, hvor I kan nyde den danske natur, grille og rigtig slappe af i ferien. Her er legeredskaber til familiens mindste samt et udhus til opbevaring. Bjerregård strand ligger kun ca. 650m og få minutters gang fra dette hyggelige feriehus.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,300 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 68 m²
Byggeår: 1986
Strand: 650 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2062 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2062 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022