Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2085, Bjerregårdsvej 432, Bjerregård

Et dejligt og velplejet sommerhus med en god beliggenhed tæt på den fine sandstrand venter jer ved Vesterhavet i Bjerregård. Sommerhuset på Bjerregårdsvej 432 er ideelt til familier med børn og hund(e). Feriehuset har en god lukket terrasse og der er legeredskaber, gynge og sandkasse, til de yngste medlemmer af familien.

Velindrettet sommerhus kun 250m fra sandstrand

Sommerhuset er renoveret i 2020 og dets lyse og veludstyrede køkken står i åben forbindelse med stuen, hvor de lyse træbeklædte vægge og loftet, som er helt til kip, giver et særdeles imødekommende indtryk. Den hyggelige og personligt indrettede opholdsstue er møbleret med komfortable lædermøbler og brændeovn. Det trådløse internet i feriehuset kan benyttes gratis.

På badeværelserne bliver fødderne varmet af gulvvarmen, men har I brug for at få varmet hele kroppen efter en skøn gåtur på stranden, kan I slappe af og få varmen i sommerhusets sauna.  

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser. På de 2 af værelserne er der dobbeltsenge, mens der på det sidste værelse er 2 enkeltsenge. Har i hund, er den selvfølgelig også velkommen i feriehuset på Bjerregårdsvej 432.

Midt i den vestjyske natur

Nyd ferien ved Vestkysten på den helt lukkede terrasse. Her kan maden tilberedes på sommerhusets grill, mens børnene leger på den store naturgrund med gynger og sandkasse. Sommerhuset ligger kun 250 meter fra den fine sandstrand i Bjerregård, og området byder på adskillige oplagte udflugtsmål til f.eks. fiskerbyen Hvide Sande, badebyen Søndervig eller den gamle, hyggelige købstad Ringkøbing.

Sommerhuset ligger godt 1 km fra den lokale købmand, hvor I kan hente friskbagt brød eller kød til grillen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1100 m  
Boligareal: 84 m²
Byggeår: 1979
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2085 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2085 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022