Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2593, Bjerregårdsvej 215, Bjerregård

Et rigtig hyggeligt sommerhus med varmepumpe i Bjerregård, hvor hundene også er mere end velkomne. Vesterhavet og købmanden er kun en lille gåtur væk, og også Hvide Sande ligger bare en lille køretur fra sommerhuset.

Hyggeligt sommerhus med hund tilladt

Dette skønne sommerhus på Bjerregårdsvej 215 råder over tre soveværelser – to med dobbeltseng, og et sidste med to enkeltsenge. Der er altså plads til op til 6 personer i sommerhuset. Også de to hunde er velkomne og kan komme med uden beregning.

Køkkenet er åbnet op ind til spise- og stueområdet, hvilket gør, at I rigtig kan nyde hinandens selskab, selv når der bliver lavet mad. Efter middagen kan I sætte jer godt til rette i sofaen og lade dagens sidste timer rinde ud.

Feriehusets brændeovn sørger for både varme og ægte feriestemning, og på de køligere årstider er den knitrende lyd af flammerne perfekt til at skabe hygge.

Perfekt område til lange gåture

Sammen med børnene eller hundene er der rig mulighed for at udforske området til fods eller på cyklen. Stranden ligger blot 400 meter fra sommerhuset og kan nås til fods, selv med de mindste børn. Skulle vejret skifte, er I også hurtigt hjemme i varmen igen.

Vesterhavet og stranden har altid noget nyt at tilbyde, lige meget hvilken tid på året, det er, og kan nemt udforskes over flere dage. Især de flotte solnedgange er altid fantastiske at betragte fra toppen af klitterne.

Også købmanden i Bjerregård er kun en lille gåtur væk fra sommerhuset, og her kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til morgenbordet. Derudover finder I alle de dagligvarer, I har brug for, for at holde en dejlig ferie.

Dejlig terrasse, som indbyder til afslapning

Eftersom terrassen næsten omslutter hele feriehuset, kan I følge med solen hele dagen og udnytte hver eneste stråle. Der står også en grill klar til jer, så I kan holde en hyggelig grillaften med hele familien.

Efter aftensmaden kan I nyde de stille aftentimer og planlægge de næste par dages udflugter – for eksempel til Legoland, som kun ligger halvanden time væk fra sommerhuset.

Læs mere om ferielejlighed med hund

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 74 m²
Byggeår: 1976
Strand: 400 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2593 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2593 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022