Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus H5080, Havklitvej 84, Klegod

Dette strandnære og hyggelige sommerhus med sauna og brændeovn finder I på Havklitvej 84 i Klegod. Huset har plads til op til 6 personer, og også det sidste familiemedlem – hunden – er velkommen i huset.

Tilbring en dejlig ferie i dette skønne feriehus med sauna og brændeovn

I dette skønne feriehus har I egentlig alt, hvad man skal bruge, for at holde en afslappende ferie med familien eller vennerne. Har I små børn med, er vaskemaskinen og tørretumbleren rigtig praktisk, ligesom gulvet er let at holde. Også fodboldbordet vil være et klart hit.

Eftersom huset også er udstyret med en opvaskemaskine, behøver I ikke tænke på oprydningen efter aftensmaden. I stedet kan I koble af og blive varmet igennem i husets sauna, som også er skøn efter en lang gåtur i landskabet. Efter en tur i saunaen kan I læne jer tilbage i sofaen og lytte til den knitrende lyd fra brændeovnen.

Nyd solen på den lækre terrasse

På den lukkede terrasse står der havemøbler klar til jer, så I kan nyde det solrige vejr i fulde drag. Her finder I også en grill, så I kan holde en hyggelig grillaften med familien. Eftersom terrassen er lukket, kan I trygt lade børnene eller hunden lege alene, mens I soler jer.

Stranden er også lige i nærheden

Fra feriehuset til Vesterhavet og den flotte sandstrand er der kun små 500 meter. Her kan børnene og hunden få lov at slå sig løs, og der kan samles muslinger og sten eller flyves med drage.

En tur til stranden kan altid anbefales, lige meget vejr og årstid. Der er altid noget nyt at opleve, og som en perfekt afslutning på dagen kan I betragte den smukke solnedgang på en lang aftengåtur.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,794 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 116 m²
Byggeår: 1995
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5080 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5080 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022