Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6149, Hjelmevej 101, Søndervig

På Hjelmevej 101 i Søndervig finder I dette yderst velholdte og flotte sommerhus med stråtag – og i gåafstand til centrum i Søndervig. Huset er i 2015 blevet totalrenoveret, og den charmerende og lyse indretning byder op til en fantastisk ferie i skønne omgivelser.

Indbegrebet af god feriestemning

Dette skønne sommerhus emmer af hygge og god stemning. Stråtaget og de synlige bjælker giver en ægte feriefølelse, så snart I træder ind ad hoveddøren. Huset har udelukkende hvide vægge, som får rummene til at fremstå lyse og moderne, mens de komfortable møbler fuldender den harmoniske indretning.

I stuen finder I også brændeovnen, som tilfører ekstra hygge og en behagelig varme på de koldere årstider. Huset er yderst velholdt og generelt rigtig godt udstyret og inviterer til mange timers kvalitetstid med de nærmeste.

Dejlig ugeneret terrasse mod syd

Ud mod syd finder I en dejlig terrasse udstyret med havemøbler, parasol og liggestole, hvor I kan nyde godt af solens stråler på de varme dage. Derudover har huset også en lille hyggelig terrasse mod øst, hvor I kan nyde morgenkaffen på de skønne sommerdage, mens børnene har glæde af det tilhørende gyngestativ.

God beliggenhed i det flotte landskab

Huset ligger rigtig godt i det flotte og karakteristiske klitlandskab, og der er mulighed for at nå både stranden og centrum i Søndervig på gåben, selv når de mindste børn er med. På stranden har I rig mulighed for at gå lange ture i sandet og nyde den friske havluft, mens der i Søndervig er fine indkøbsmuligheder og masser af små, finurlige forretninger, der bestemt er et besøg værd.

Her er der perfekte rammer for at skabe masser af nye minder med dem, du holder af.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 70 m²
Byggeår: 1985
Strand: 800 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6149 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6149 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022