Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2223, Julianevej 16, Bjerregård

I dette lille, hyggelige sommerhus på Julianevej 16 vil I med det samme føle jer godt tilpas. Indretningen er moderne og harmonisk, og feriehuset råder over flere terrasser, hvoraf den ene er helt lukket. Sommerhuset ligger rigtig fint i det flotte klitlandskab med kort afstand til både stranden og den lokale købmand.

Moderne indretning og masser af lys

Sommerhuset er rigtig flot og moderne indrettet, og den harmoniske indretning hele huset igennem garanterer, at I føler jer godt tilpas, så snart I træder ind. Feriehuset er lille, men charmerende, og perfekt til de maks 3 personer.

Det åbne køkken- og stuerum giver jer mulighed for altid at nyde hinandens selskab, selv når der bliver lavet mad. Rummet er desuden udstyret med flere store vinduespartier, som giver masser af lys, især på de solskinsrige dage.

Kommer I på de køligere årstider, vil brændeovnens knitrende flammer til hver en tid sørge for varme og hyggelig stemning.

Skønne terrasser og kort til stranden

Feriehuset råder over to fine terrasser – en åben og en lukket. Den lukkede terrasse er især perfekt til hundene, der kan få lov at løbe frit uden opsyn, mens I læner jer tilbage i liggestolene og glemmer alle hverdagens strabadser.

Vil I en tur til stranden, eller skal der handles ind til dagens måltider, har sommerhuset også en rigtig fin beliggenhed, da begge dele kan nås til fods. Gå en lang tur på den flotte sandstrand og nyd den friske havluft med bølgernes brusen i baggrunden, eller tag cyklen op til den lokale købmand for at købe nybagte rundstykker til morgenbordet.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og nyde dagens sidste solskinstimer på en af husets terrasser, mens I drøfter alle dagens nye indtryk. Her er de perfekte rammer for en dejlig og afslappende ferie.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,269 m²  
Sovepladser: 3  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 50 m²
Byggeår: 1965
Strand: 650 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2223 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2223 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022