Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus A1425, P Chr Dahls Vej 7, Bjerregård

Vil du holde ferie tæt på det fascinerende Vesterhav og foretrækker du det klassiske sommerhus frem for en moderne nybygning? Så er du landet ved det helt rigtige retro-sommerhus her på P. Chr. Dahls Vej 7 i det skønne Bjerregård.

De vigtigste moderne bekvemmeligheder til en dejlig ferie ved havet

Selvom huset ikke er blandt de nyeste, kommer du hverken til at mangle opvaskemaskine, 100 Mbit-internetforbindelse eller en moderne brændeovn.

Efter en lang og dejlig gåtur på stranden kan du således med god samvittighed smide benene op foran den knitrende ild i brændeovnen og uploade og sende dine billeder eller videoer af bølgernes brusen til vennerne derhjemme.

Lukket og delvist overdækket terrasse – perfekt til afslapning ved huset

Terrassen indbyder både til solbadning på liggestolene og langstrakte grillaftner. De moderne havemøbler sørger for god komfort, mens overdækningen gør det muligt at nyde aftnerne udendørs lidt længere end ellers.

Muligheden for at lukke terrassen af er specielt ideel, hvis du holder ferie med småbørn eller hund. På den måde kan du nemlig godt lukke øjnene i 5 minutter under solbadningen eller læsning, idet eventuelle eventyrere ikke så let kan slippe af sted på opdagelsesrejse.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1900 m  
Boligareal: 62 m²
Byggeår: 1979
Strand: 600 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer A1425 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer A1425 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022