Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus K6180, Risbjergvej 11, Lodbjerg Hede

Leder I efter et skønt sommerhus i fredfyldte og uforstyrrede omgivelser, og med et lille strejf af luksus? På Risbjergvej 11 får I alt dette. Det fine ikke-ryger hus er omkranset af høje træer for ekstra meget privatliv, og spabadet og saunaen sørger for luksus og afslapning. Familiens hunde er også velkomne.

En dejlig dag på terrassen

Start dagen godt ud med at samles om morgenbordet til nybagte rundstykker fra købmanden sammen med en god kop kaffe. Efter morgenmaden kan I lade opvaskemaskinen klare arbejdet for jer, mens I rykker ud på terrassen i det gode vejr.

På den store græsplæne, der omgiver huset, er der masser af plads til leg og boldspil for børnene og hundene. Imens kan I læne jer godt tilbage i liggestolene og nyde solens stråler. Hele grunden er indrammet af træer, så I har masser af privatliv, mens I soler jer.

Efter en dejlig dag på terrassen, står grillen klar, så I kan tilberede en lækker middag og få de sidste solskinstimer med rundt om havebordet. Snak morgendagens planer igennem og nyd hinanden selskab, mens solen farver himlen orange.

Få fornyet energi i saunaen og spabadet

Når aftenen går på hæld er det tid til at flytte indenfor igen. Lad saunaen og spabadets varme give jer fornyet energi, mens I lukker øjnene i, nyder freden og glemmer al hverdagens stress og jag. Til slut kan I sætte jer godt til rette i sofaen med et godt glas vin, en hyggelig familiefilm eller et spil kort.

Har I brug for et afbræk fra hverdagen i dejlige, rolige omgivelser, så er dette skønne hus på Lodbjerg Hede lige noget for jer.

*Fra 2023 bliver køjesengene fjernet

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,187 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 84 m²
Byggeår: 1977
Strand: 2200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6180 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer K6180 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022