Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus B2615, Kirksvej 47, Bjerregård

Det charmerende røde træhus på Kirksvej 47 indbyder til ægte sommerhusferie og allerede ved første blik vil feriefreden sænke sig over jer. Huset til 6 personer er perfekt til en ferie med familien eller vennerne, og også hundene vil befinde sig rigtig godt her.

Den perfekte feriedag

Den perfekte feriedag starter ud med en hyggelig morgenmad, og mens nogle af jer dækker på bordet og brygger kaffe, kan de morgenfriske trække i tøjet og gå de små 350 meter til købmanden efter nybagte rundstykker.

På den lukkede terrasse står havemøblerne klar til jer, og mens børnene og hundene leger, kan I læne jer tilbage med en god bog og nyde jeres getaway i fulde drag. Den store græsplæne og gyngestativet sørger for flere timers underholdning til de mindste feriegæster, så I har masser af fred og ro.

Efter en god frokost kan I tage de andre i hånden og slå mave på en dejlig gåtur en af de snoede stier gennem det smukke ferielandskab, der fører hele vejen ned til den fantastiske strand, som I helt sikkert kommer til at aflægge mange besøg i løbet af ferien.

Knitrende brændeovn og filmaften

Når I kommer hjem med røde kinder efter en lang gåtur langs vandkanten, kan I tænde op i brændeovnen og smide fødderne op i sofaen, inden det er tid til at samles i køkkenet og tilberede en lækker middag sammen.

Rundt om spisebordet kan morgendagens planer diskuteres, og alle dagens nye indtryk kan snakkes igennem. Og mens opvaskemaskinen klarer resten af oprydningen for jer, har I god tid til at gøre klar til filmaften og hente lækkerier ved købmanden.

De sene aftentimer bliver kun bedre af en god bog og et glas vin, og efter en skøn og dejlig udmattende feriedag kan I få en god nats søvn og blive klar til endnu en herlig dag.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 350 m  
Boligareal: 70 m²
Byggeår: 1978
Strand: 800 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2615 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer B2615 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022