Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6183, Hjelmevej 14, Søndervig

Fuglekvidder og susen i trætoppene – lyder det ikke som en dejlig underlægningsmusik til en skøn ferie ? Det tænkte jeg nok, og det vil du helt sikkert opleve ved dette dejlige feriehus. Huset er beliggende på Hjelmevej 14 omgivet af træer og med sit helt eget bålsted.

Eget bålsted og skøn træterrasse

Feriehuset har flere dejlige terrasse, og med udgang både fra stue, køkken og alle soverum ! Start dagen med at træde ud af sengen og med bare fødder ud på den dejlige træterrasse mod øst – hvorefter morgenkaffen kan nydes med solskin og fuglefløjt fra oven.

Huset er sådan beliggende, at I mod øst har helt fred for naboer – og den store flotte træterrasse giver rig mulighed for solbadning, leg og råhygge!Om aftenen, når der skal grilles og solen er væk fra den østvendte terrasse kan I rykke rundt om huset og sidde på husets terrasse mod syd eller vest.

Når solen går ned, og duggen begynder at falde, kan I tænde op i huset helt eget flisebelagt bålsted, som ligger godt afskærmet af træer. Her kan I nyde varmen fra bålet, og aftenens dessert : ristede skumfiduser! Huset er sådan beliggende, at I mod øst har helt fred for naboer – og den store flotte træterrasse giver rig mulighed for solbadning, leg og råhygge!

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,466 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 87 m²
Byggeår: 1977
Strand: 900 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6183 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6183 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022