Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus E4502, Granvej 60, Årgab

På Granvej 60 i Årgabs klitlandskab finder I dette fine murstenshus. Den lyse og hyggelige indretning sætter rammerne for en ægte sommerhusferie, og her får I en helt fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra Vesterhavet. Med plads til 6 personer og 1 hund kan hele familien komme med.

God rumopdeling og stabil internetforbindelse

I det rummelige sommerhus er der god plads til de 6 personer og hunden. I den ene ende af huset finder I badeværelset og de 3 fine soveværelser, hvor hele familien kan sove, og i den anden ende ligger det store opholdsrum med både køkken, spiseafdeling og stue.

Det lyse gulv og loftet i kip gør rummene ekstra store, og i opholdsrummet slipper solens stråler ind gennem de store vinduespartier og ovenlysvinduerne. Her er der lagt op til masser af hyggelige feriestunder med fælles madlavning, hjemmelavede middage rundt om spisebordet, og sene aftener på sofaen med den knitrende brændeovn i baggrunden.

Huset er udstyret med en lynhurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse. Her kan I tage alle jeres computere og iPad’s med og streame både film og serier over Netflix på de våde regnvejrsdage.

Fantastisk beliggenhed tæt på strandopgangen

Det hyggelige murstenshus råder over to terrasser, så I kan nyde solen dagen lang. Her står både liggestole, havemøbler og grill klar, så I kan udnytte det gode vejr fuldt ud.

Med kun 100 meter til stranden, kan I høre bølgernes brusen fra terrassen, og den nærmeste strandopgang ligger kun få meter fra huset. På stranden er der altid noget nyt at opleve, og mens I om sommeren kan bade og slappe af i solen, byder de kolde og blæsende vintermåneder på helt unikke naturoplevelser, når de mægtige bølger boltrer sig i stormen.

Om aftenen kan I også være heldige og opleve de fantastisk smukke solnedgange, når den klare aftenhimmel brænder orange, og solen forsvinder ned i horisonten.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,298 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2500 m  
Boligareal: 98 m²
Byggeår: 1979
Strand: 100 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4502 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer E4502 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022