Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30267, Jeppesvej 46, Houstrup

Planlægger du en ferie ved Vesterhavet med familien eller kæresten, så er dette skønne ikke-ryger hus lige noget for dig. Det lille træsommerhus har en dejlig uforstyrret beliggenhed, en charmerende indretning og en lukket terrasse. Det er både praktisk, funktionelt, indbydende og autentisk indrettet med de perfekte rammer for en ægte sommerhusferie.

Afslapning midt i heden og skoven

Sommerhuset står på en flot hedegrund ved den naturskønne Blåbjerg Klitplantage, hvor det er muligt både at køre mountainbike og tage på vandretur på de små stier og udforske naturen. I finder god læ på terrassen, som er omgivet af glasvægge, og mens I nyder de smukke naturomgivelser og slapper af i solen, kan de mindste lege på gyngestativet eller i sandkassen.

Sommerhusidyl med brændeovn

Opholdsstuen er både praktisk og tiltalende indrettet og udstråler ægte sommerhusidyl. Det lille, moderniserede køkken råder både over en vaskemaskine, mikroovn og køleskab med fryser, og mellem stuen og køkkenet finder I den fine spiseafdeling med plads til 4 personer.

På den hyggelige sofa kan I læse en god bog, se en film eller høre musik, mens brændovnens flammer knitrer i baggrunden. Her kan ferien nydes i fulde drag med de nærmeste. Huset indeholder to soveværelser med dobbeltseng og enkeltsenge, og der er god skabsplads, så alt ferietøjet kan pakkes med. På det renoverede badeværelse får I også gulvvarme, så I ikke får kolde fødder.

God beliggenhed til udflugter

Houstrup har en rigtig fin beliggenhed til udflugter, og der er masser af muligheder i nærheden. I Blåbjerg Klitplantage kan I blive betaget af den smukke natur, mens de små nærliggende feriebyer som Henne Strand og Hvide Sande begge byder på hyggelig atmosfære og flere forretninger og spisesteder.

Hus info 2020

Soverum: 2  
Grundareal: 1,080 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 51 m²
Byggeår: 1976
Strand: 3500 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Ekstra barnestol (Antal 1)
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30267 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30267 i kvik søg boksen på forsiden.

30. 11. 2020