Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30321, Sandtag 34, Houstrup

Trænger I også til at slappe af og komme væk fra hverdagens stress? Så er dette sommerhus helt perfekt til jer. Her får I ikke kun et veludstyret hus, med alt, hvad ferien behøver, men også en sauna, en stor terrasse og en skøn lys og venlig stue.

Rigtig hyggeligt sommerhus

Sommerhuset råder over 3 soveværelser og et areal på 100 kvadratmeter. Her er der rigelig med plad til hele familien, og hunden er også mere end velkommen. Indenfor sørger saunaen for, at I kan slappe af og få varmen på de kølige dage eller efter en lang gåtur i den friske luft.

På den store, åbne terrasse er der rig mulighed for at holde en grillaften eller slænge sig i liggestolene på en varm sommerdag, og på den store græsplæne, som også råder over en sandkasse og gynge, kan de yngste feriegæster blive godt underholdt, imens I slapper af med en god bog.

Spændende omgivelser

Husets beliggenhed er helt unik, omringet af høje træer og med Houstrups skov lige ved siden af, hvor I kan gå på opdagelse og udforske de naturskønne omgivelser. Også stranden ligger kun få minutters kørsel væk, og den er et besøg værd i al slags vejr. Tag en dukkert i varmen, gå en tur langs vandkanten eller se de store bølger boltre sig i stormvejret.

Skal der planlægges en dagsudlugt, er den lille havneby Hvide Sande et oplagt valg. Her kan I besøge Fiskeriets Hus, shoppe, eller spise en lækker frokost på en af de små caféer på havnen i den unikke atmosfære. Skal I på tur med de små gæster, er Bork Vikingehavn eller Legoland i Billund også to spændende udflugtsmål.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,100 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3100 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1974
Strand: 3500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30321 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30321 i kvik søg boksen på forsiden.

11. 08. 2022