Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30490, Kirkeflod 68, Houstrup

Med direkte adgang til stisystemer og dejlige naturområder finder du Kirkeflod 68. Huset, der er beliggende for enden af en blind vej, har en dejlig uforstyrret naturgrund med legeredskaber til børnene og en stor sydvendt terrasse med gode læforhold. Dette er det helt rigtige sted at holde ferie, når man virkeligt vil nyde naturen her ved Vestkysten, og det perfekte sted til at slappe af på liggestolen eller hygge med grillmad mens børnene morer sig på husets gynger.

Hyggeligt hus med brændeovn

Kirkeflod 68 er et hyggeligt indrettet feriehus til 6 personer. Der er 2 soverum med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge, badeværelset er med bruser. I køkkenet er der opvaskemaskine, så der er mere tid til de vigtige ting, som familiespil ved det store spisebord eller at slappe af på den store bekvemme sofa med en god film i fjernsynet. Lyse vægge med bjælkeværk og den klassiske brændeovn sørger for en moderne men stadig varm og hyggelig stemning, og med luft-til-luft varmepumpe kan I med god samvittighed have det dejligt varmt i huset. 

Fra stuen er der direkte udgang til den afskærmede terrasse med de gode havemøbler. Her er masser af plads til lange dage med solbadning på husets solvogn. Om aftenen kan I tænde op i grillen, – her er altid en læplads og da terrassen til dels er overdækket, kan I sagtens nyde jeres grillmad, også hvis det drypper lidt.

Midt i naturen med mange udflugtsmål

Kirkeflod 68 er en fantastisk ferieadresse til dig, der elsker naturen. Der er lagt op til masser af strandture og måske dejlige gå- eller cykelture i Blåbjerg Plantage eller til Fiil sø. Egnen byder selvfølgeligt også på mange udflugtsmål, fx til de nærliggende strandbyer eller i fiskerbyen Hvides Sande eller besøg et af de mange museer og oplev fx i Bork hvordan vikingerne levede.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,400 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3750 m  
Boligareal: 82 m²
Byggeår: 1979
Strand: 3000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30490 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30490 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 01. 2022