Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30572, Skovvang 102, Houstrup

Med en af Houstrups mest idylliske beliggenheder byder dette hyggelige træsommerhus jer velkommen til en ferie helt ude i skoven. Her er der plads til op til 6 personer, og det veludstyrede hus råder over en dejlig brændeovn og selvfølgelig, en gratis internetforbindelse.

Veludstyret og hyggeligt med brændeovn

Med en naturskøn beliggenhed og et smagfuldt indre sætter dette feriehus rammerne for en afslappende ferie langt væk fra hverdagen.

De åbne og lyse omgivelser med hvidmalede trævægge og trælofter byder jer varmt velkommen fra første øjeblik, og med plads til 6 personer – og 1 hund – kan hele familien komme med på ferie.

I opholdsstuen er der lagt op til ren feriehygge rundt om spisebordet eller på den store hjørnesofa med en spændende bog, og med åben forbindelse til det veludstyrede køkken kan alle følge med og hjælpe til med aftenens middag.

Trætte og udmattede efter en lang dag i den friske havluft, kan I lægge jer godt til rette i de tre soveværelser og få en god nats søvn, så I er friske og veludhvilede til endnu en spændende feriedag.

1800 m² stor grund og kun 600 meter til købmanden

På Skovvang 102 får I en fredelig beliggenhed med kort vej til diverse udflugtsmål: Der er kun 600 meter til den nærmeste købmand, og stranden ligger blot 5 km væk. Også den hyggelige ferieby Nr. Nebel ligger få minutters kørsel fra huset.

Houstrups område egner sig perfekt til vandre- og cykelture, og de mange små stier fører jer gennem det rige naturområde med skov, hede, klit og sandstrand. Med garanti et stort hit blandt naturelskerne!

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,800 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2100 m  
Boligareal: 76 m²
Byggeår: 1985
Strand: 5000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30572 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30572 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022