Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30587, Skovvang 119, Houstrup

I Houstrups grønne skov står dette hyggelige feriehus og venter på jer. Den charmerende indretning med sans for detaljen rummer alt, hvad en afslappende ferie behøver, og mens brændeovnen sørger for god feriestemning, kan I surfe på nettet og holde kontakten med dem derhjemme via den gratis internetforbindelse.

Kærligt indrettet med masser af personlighed

Klassisk skandinavisk design: Dette feriehus bærer præg af traditionel nordisk æstetik og rummer plads til op til 6 personer. De 60 m² er godt udnyttet, og charme og personlighed er to absolutte nøgleord på Skovvang 119.

Opholdsstuen med åben forbindelse til det veludstyrede køkken fungerer som husets hjerte og bliver familiens mødested. Her kan der kokkereres, hygges med film og snacks og spilles spil i de sene aftentimer. Her står også brændeovnen, hvis knitrende flammer spreder masser af hyggelig stemning og varme på de kolde feriedage. I både stuen og badeværelset er der ovenlysvinduer, der fylder rummene med et naturligt og behageligt lys i dagstimerne.

Små detaljer i indretningen gør huset ekstra hjemligt, og det ene af tre soverum er udstyret med køjeseng – perfekt til børnene!

Delvist overdækket træterrasse og kun 700 m til købmanden

På Skovvang bor I fredeligt på den rustikke grund og har samtidig kort vej til forskellige oplevelser: Kun 700 m skiller jer fra den næste købmand, og kun 5 km fra huset ligger Houstrups hvide sandstrand.

På den herlige, afskærmede terrasse kan I tanke nye kræfter i solen og nyde den friske luft fra havemøblerne. På de varme sommerdage kan I starte dagen ud med morgenmad under åben himmel, og på de lune aftener står grillen klar til jer.

Houstrup byder på talrige muligheder for at slappe af og få fornyet energi på ferie. Den idylliske natur er mangfoldig og byder på både skov, hede og strand. En lille gåtur på 600m gennem den nærliggende skov fører jer til en legeplads, hvor børnene kan få brændt krudt af. Er I til shopping og indkøb, ligger både Nr. Nebel og Henne Strand kun en lille køretur væk – med masser af fine forretninger og lækre spisesteder.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 890 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2100 m  
Boligareal: 57 m²
Byggeår: 1985
Strand: 5000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30587 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30587 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022