Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30684, Hedevang 57, Houstrup

Dette hyggelige hus ligger på en afskærmet naturgrund i Houstrups rolige omgivelser og egner sig især rigtig godt til familien. Her er plads til 6 personer, og også hunden er velkommen. Her kan I nyde ferien sammen foran den knitrende brændeovn eller varme jer i solen på den skønne træterrasse, mens hunden og børnene leger i haven.

I 2021 står huset parat med 2 ekstra værelser, en stor entré og et gæste-wc!

Energisparehus med børnevenlig indretning

Husets hjerte er den hyggelige stue, der består af en kombineret sofa- og spiseafdeling. Også køkkenet er åbnet op indtil stuen, og her kan hele familien samles og se til, mens der tilberedes spændende feriemåltider. Efter maden kan I slå jer ned i sofaen, mens opvaskemaskinen klarer resten af arbejdet, og de næste par dages ferieudflugter kan planlægges, eller I kan tage et spil kort foran den varme brændeovn.

Huset er også udstyret med en energibesparende varmepumpe, så rumklimaet kan indstilles helt efter behov. Gennem de store vinduer slipper der masser af sollys ind og lyser rummene op, og I får samtidig en flot udsigt ud over haven og den omkringliggende natur.

Overdækket træterrasse omgivet af grøn natur

Huset ligger i det grønne Houstrup, og fra træterrassen har I en smuk udsigt ud over Houstrups natur og skov, som omgiver jer. I haven er der god plads til leg og boldspil for både hunde, børn og barnlige sjæle. På de dejlige solskinsdage kan I nyde morgenmaden og den friskbryggede kaffe udenfor med fuglefløjt og rislen i trætoppene, og har I lyst, kan I udforske området på en gå- eller cykeltur på de små, snoede stier under trætoppene.

Houstrups brede sandstrand og det mægtige Vesterhav ligger kun få minutters kørsel væk, og her finder I en helt anden slags naturoplevelser end i den nærliggende Blåbjerg Plantage.

Udflugtsmuligheder er der nok af, og med børnene kan I tage en tur tilbage i tiden i Bork Vikingehavn, spille minigolf eller besøge den hyggelige ferieby Henne Strand og spise en softice i solen.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,185 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3300 m  
Boligareal: 95 m²
Byggeår: 1979
Strand: 4000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30684 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30684 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022