Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 33001, Peder Larsensvej 13, Houstrup

Dette skønne sommerhus er et godt valg til familieferien med hund. Her er der plads til op til 4 personer, og hele 2 hunde er tilladt. Gennem de store panoramavinduer i stuen eller på den møblerede terrasse kan I nyde den smukke natur, og husets sauna sørger for ægte afslapning og selvforkælelse efter en stranddag eller en gåtur gennem skoven.

Sauna, knitrende brændeovn og udsigt til fyrreskoven

Huset rummer 2 soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, og egner sig perfekt til familien med børn. Mens I på de kølige dage læser en bog foran den knitrende brændeovn, kan I nyde udsigten og de smukke naturomgivelser gennem de mange vinduer i den åbne spisestue. Ud over god udsigt, sørger vinduerne for at lade solens lys slippe ind og give rummet en lys og venlig atmosfære.

Køkkenet er udstyret med alt, hvad ferien behøver, blandt andet en opvaskemaskine, så I ikke behøver gøre for meget rent efter aftensmaden. I badeværelset er der gulvvarme, og her finder I også husets sauna, som sørger for masser af afslapning og varme efter lange feriedage ude i den friske luft. Vaskemaskinen og tørretumbleren er især praktisk til de lange ferier og for familierne med småbørn.

Naturhave med to terrasser og god beliggenhed

Huset ligger tæt på et fredet naturområde, og beliggenheden egner sig perfekt til gåture i skoven eller udflugter til stranden, som kun ligger 3 km væk. På den møblerede terrasse er der også gode muligheder for at nyde de varme solskinsdage, mens børnene leger på den dejlige naturgrund, gynger eller bygger sandslotte. Også hundene har god plads her og kan udforske den omkringliggende natur.

Den næste købmand ligger kun få minutters kørsel fra huset, og her kan der hurtigt handles ind til en hyggeaften med film og popcorn på sofaen.

Hus info 2020

Soverum: 2  
Grundareal: 2,400 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 1500 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 1978
Strand: 3500 m
Husdyr: Ja, max 2

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Ekstra barneseng
- Ekstra barnestol (Antal 1)
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 33001 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 33001 i kvik søg boksen på forsiden.

21. 09. 2020