Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 33011, Højsvej 40, Houstrup

Dette hyggelige sommerhus er et godt valg til familien med børn og hund. Huset ligger midt i Houstrups naturskønne omgivelser tæt på Blåbjerg Plantage, der indbyder til masser af gåture gennem det smukke klit- og skovlandskab. I haven er der god plads til leg og spil, og foran brændeovnen eller i husets sauna kan feriedagene nydes i fulde drag.

Energibesparende træsommerhus med sauna

Med ferieadresse på Højsvej 40 kommer I aldrig til at fryse, og ud over den energibesparende varmepumpe, kan huset varmes op af den klassiske brændeovn, som sørger for en behagelig og stemningsfyldt atmosfære i spisestuen. De store vinduer lader masser af lys slippe ind og giver jer udsyn til fyrretræerne, som omkranser huset.

Køkkenet råder over en opvaskemaskine, så I efter aftensmaden kan læne jer tilbage i sofaen og hygge jer med film og kortspil foran den knitrende brændeovn. En ekstra bonus i ferien er husets sauna, som efter lange gåture under trætoppene og stranddage i den friske havluft vil sørge for, at I hurtigt får varmen igen og kan tanke fornyet energi til endnu en spændende feriedag.

Overdækket solterrasse og god plads til leg

Fra stuen har I ikke kun en god udsigt ud over den omkringliggende natur, men I kan også komme direkte ud på den delvist overdækkede terrasse. Her kan I sidde i god læ om aftenen, tilberede en lækker feriemiddag på grillen og nyde et godt glas rødvin ved siden af.

Børnene kan få flere timer til at gå i haven, hvor de, ud over en god græsplæne, sandkasse og gyngestativ, også finder et legehus. Også hunden kan udforske naturen inde mellem træerne og tumle i græsset.

Udflugtsmuligheder er der masser af lige i nærheden, for eksempel den brede hvide sandstrand, som er en oplevelse i al slags vejr. På de varme dage kan I hoppe en tur i bølgerne eller nyde solen i klitlandskabet, og på de blæsende dage kan der flyves med drage eller gås lange ture langs strandkanten i den friske havluft.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3250 m  
Boligareal: 70 m²
Byggeår: 1976
Strand: 3500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 33011 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 33011 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022