Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60135, Vandflodvej 35, Blåvand

På en stor naturgrund på Vandflodvej 35 står dette hyggelige og klassiske feriehus med sauna. Huset har ne central beliggenhed, og I kommer hurtigt til Blåvands livlige bymidte. Der er også en skøn stor terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage.

Hyggeligt feriehus med sauna

Man kan straks mærke, at der er lagt stor vægt på personligheden, og det skinner igennem i den charmerende indretning. Her vil I helt sikkert føle jer hjemme med det samme.

Det åbne køkken er kombineret med stuen og spiseafdelingen og udgør et stort opholdsrum, hvor I har god plads til at være sammen. Hjælp hinanden med aftensmaden eller tag et spil kort rundt om stuebordet – her er alle muligheder for hyggeligt samvær.

I stuen står den hyggelige brændeovn, som især på de kolde og regnfulde dage vil sprede god feriestemning og masser af dejlig varme. Har I brug for at blive varmet ekstra igennem, kan I læne jer tilbage i husets sauna og nyde feriefreden fuldt ud.

Skønne terrasser og en central beliggenhed

Fra stuen har I direkte udgang til den skønne, afskærmede terrasse. Her kan I starte dagen med nybagt morgenbrød ved havebordet og derefter finde liggestolene frem, hvor I kan dase med en god bog i varmen. Til de mindste feriegæster er der sørget for et gyngestativ og en sandkasse.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og få de sidste solstråler med, inden solen langsomt går ned i horisonten og farver aftenhimlen rød. Efter børnene er lagt i seng, kan I tage et sidste glas rødvin på terrassen og betragte den klare stjernehimmel.

Blåvands hyggelige bymidte er lige rundt om hjørnet, og her finder I masser af fine butikker, hvor I kan købe souvenirs til bedstemor og bedstefar eller besøge en af de gode restauranter og nyde et lækkert måltid.

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 2,526 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 400 m  
Boligareal: 86 m²
Byggeår: 1986
Strand: 1500 m
Husdyr: Ja, max 1

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60135 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60135 i kvik søg boksen på forsiden.

12. 07. 2020