Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60025, Kallesmærskvej 25, Blåvand

Skønt beliggende og topudstyret med pool og sauna står dette flotte sommerhus på Kallesmærskvej 25 klar til at byde jer velkommen til en dejlig feriestund langt væk fra den stressende hverdag.

Sauna og lækker indendørs pool

Er I på udkig efter et stort og rummeligt sommerhus, og lægger I vægt på den ekstra komfort og luksus? Så er der god grund til at kigge med her.

På de knap 200 m² er der plads til op til 10 personer, og her er der sørget for underholdning hele året rundt. Husets hjerte er den åbne stue- og køkkenområdet, der råder over en stor sofa, brændeovn, fladskærms-TV og alt andet, hvad man har brug for, når man skal slappe af.

Et absolut highlight: mens I fra sofaen kan se ud i haven gennem de store vinduer, har I fra spisebordet udsigt direkte til poolrummet – I kan altså nemt holde øje med børnene, der leger, mens I selv slapper af og nyder en kop kaffe eller en god bog. Spaen og saunaen hjælper endnu mere til, at I kan koble af og nyde feriefreden.

Efter en lang og dejlig feriedag, kan I lægge jer godt til rette og lade jer synke ned i de gode senge i de hyggelige soveværelser, og med 2 lækre badeværelser med gulvvarme slipper I også for morgenstress over lange toiletkøer.

Tæt på indkøb og strand

2.500 m² grundstykke, 1.500 m til stranden, 500 m til købmanden – endnu et kæmpe plus ved huset er den skønne beliggenhed. Til fods kan I både nå vandkanten eller skaffe nybagte rundstykker til morgenbordet.

Strand, klitter, hav, vind og sol – grundelementerne på den jyske vestkyst. Især stranden i Blåvand er værd at nævne, da den er en af Danmarks bedste sandstrande. Her er der rig mulighed for at få tiden til at gå med spadsereture langs vandkanten, beachvolley, drageflyvning, sandslotsbygning og meget mere.

Blandt de andre attraktioner i nærheden finder I både et bunkermuseum, Blåvand Zoo, en cykeludlejning, bowling og et aktivitetscenter.

Hus info 2022

Soverum: 5  
Grundareal: 2,500 m²  
Sovepladser: 10  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 188 m²
Byggeår: 2006
Strand: 1500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60025 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60025 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022