Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 60059, Horns Bjerge 28, Blåvand

Dette autentiske feriehus i Blåvand byder jer varmt velkommen med sin kærlige indretning, sin centrale beliggenhed og sine lækre faciliteter som spabad og sauna. Her kan I holde en dejlig og fredfyldt ferie langt væk fra hverdagen.

Varmt og venligt indrettet med sauna og spabad

Indenfor vil I straks falde til i de varme omgivelser, hvor træ, tæppe og fliser dominerer og sørger for en behagelig atmosfære i hele huset.

Feriehuset er godt indrettet og har en god rumopdeling med 3 fine soveværelser i den ene ende og det store opholdsrum med integreret køkken i den anden ende. Her finder I både spiseafdeling, sofahjørne og en hyggelig brændeovn til at varme på de kolde feriedage.

Huset er udstyret med et stort badeværelse samt et gæstetoilet, så I undgår de lange køer til badeværelset om morgenen. I det store badeværelse finder I også et spabad og en sauna, så I kan tage en velfortjent wellness-session eller to i løbet af ferien.

Central beliggenhed og kun 900 meter til stranden

De naturskønne omgivelser byder på masser af gode vandre- og cykelstier, hvor I kan udforske området og det vestjyske landskab helt tæt på, og med ferieadresse på Horns Bjerge 28 kommer I til at bo lige midt i naturen og med kort vej til centrum og stranden.

Kun 500 meter væk finder I altså hjertet af Blåvand, som er spækket med fine forretninger, hyggelige caféer og gode restauranter, så I kan springe madlavningen over og holde ekstra meget ferie.

Udflugtsmuligheder er der nok af, og ud over den skønne sandstrand kan I også besøge Blåvandshuk Fyr, det spændende bunkermuseum Tirpitz, Blåvand Zoo eller lidt længere væk, den populære forlystelsespark LEGOLAND i Billund.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,805 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 94 m²
Byggeår: 2003
Strand: 900 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60059 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60059 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022