Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60066, Per Knoldsvej 56, Blåvand

Under dette indbydende stråtag finder I masser af lys, æstetik og hygge. Og med brændeovn, gratis internet, 2 badeværelser, sauna og spabad – og kun 700 meter til stranden – får I hele feriepakken her!

Masser af komfort og med sauna og spa

Fra den delvist overdækkede terrasse kommer I ind i det venlige og lyse opholdsrum med spiseafdeling, som råder over en hyggelig brændeovn til de kolde vinterdage.

Her kan I sætte jer godt til rette i sofaen, mens de knitrende flammer fylder rummet med varme og god feriestemning – og med en god bog eller en spændende film i fjernsynet går feriedagen hurtigt.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, så I til hver en tid undgår toiletkøen, når I tager på ferie med de maks 6 personer. I det største badeværelse finder I endda en sauna og et spabad, hvor I kan smide fødderne opad og blive varmet igennem efter en dejlig dag ude i den friske havluft.

Fantastisk beliggenhed kun 700 meter fra stranden

Per Knoldsvej 56 – her bor I godt! På den knap 3.000 m² store grund finder I god plads til at brede jer ud og solbade på de varme sommerdage, og til de mindste feriegæster er der sørget for en gynge og en sandkasse.

Her har I kun 700 meter til den fantastiske sandstrand og bor samtidig kun få minutters gang fra Blåvands hyggelige bymidte, der er fyldt med små forretninger, caféer og masser af liv og feriestemning, især i sommertiden.

I Blåvand og omegn finder I et hav af spændende aktiviteter, ligegyldigt interesse og alder. Her er både smuk og rig natur, muséer og et bowlingcenter.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,850 m²  
Sovepladser: 7  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 111 m²
Byggeår: 2001
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60066 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60066 i kvik søg boksen på forsiden.

26. 05. 2022