Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60081, Horns Rev 81, Blåvand

Dette store stråtagshus på Horns Rev 81 byder på to etagers ægte hygge. Huset er indrettet til 6 personer, og også hunden er velkommen. I huset gemmer der sig en dejlig brændeovn, og det ligger kun 200 meter fra den skønne sandstrand.

God indretning med brændeovn

Feriehuset rummer mange highlights, hvor komfortable møbler og en helt speciel rumopdeling og indretning kun er noget af det, der venter jer i dette hyggelige stråtagshus.

På stueetagen finder i den store stue og det veludstyrede nye (2020) køkken og to badeværelser. På første sal finder I to af de i alt 3 soveværelser, som er udstyret med enkeltsenge. Et soveværelse ligger i stueetagen udstyret med en dobbelseng og adgang et af de to badeværelser. På første sal finder i 2 soveværelser, som er udstyret med enkeltsenge.

Om aftenen kan I samles på sofaen og lade dagen rinde ud i det bedste selskab. Tænd op i brændeovnen, og lad de knitrende flammer sprede masser af varme og god feriestemning.

Kun et stenkast fra havet

Fra køkkenet kommer I ud på de to træterrasser. De er begge godt afskærmede, og her finder I altid en plads i solen. Slap af i liggestolene og lyt til fuglenes kvidren, mens børnene leger i sandkassen.

Huset ligger på en herlig naturgrund, kun 200 meter fra det brusende Vesterhav. Her kan I lade bilen stå og behøver ikke bekymre jer om at finde en parkeringsplads til bilen. Nyd det gode selskab, mens I samler muslinger og går lange ture langs vandet.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,600 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1500 m  
Boligareal: 161 m²
Byggeår: 1988
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60081 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60081 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022