Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60089, Søren Lassens Vænge 32, Blåvand

Dette klassiske skandinaviske feriehus ligger på Søren Lassens Vænge 32 i Blåvand på en stor naturgrund. Det råder over 3 soveværelser, et wellnessbadeværelse og dertil et gæstetoilet. Rundt om huset er der masser af plads til at nyde den friske havluft og lege i haven med børnene.

Afslappende ferie med ekstra wellness

Husets hjerte er den lyse stue- og spiseafdeling, som lægger op til masser af samvær i løbet af ferien. Ved det store spisebord er der god plads til alle. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, som klarer oprydningen efter aftensmaden for jer.

Skulle vejret ikke spille med, indbyder stuen med de lyse møbler til hyggelige stunder foran den varme brændeovn. Sæt jer godt til rette med en god bog, en varm kop kaffe eller et glas vin. Huset har en energibesparende varmepumpe, som giver et behageligt rumklima på kølige dage.

Efter en lang gåtur ved stranden kan I lade dagen rinde ud i spabadet eller saunaen, mens I får varmen igen. De mange praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler gør desuden ferien så ukompliceret som muligt.

Velholdt naturgrund, carport og afskærmet terrasse

Den delvist overdækkede og indhegnede terrasse når I gennem stuen. Terrassen omgiver hele huset og er godt møbleret, så I sammen kan grille, spise god mad og dase i solen. Her er I omgivet af en stor grund med grønt græs, og der er tilmed en gynge og en sandkasse til børnene. Carporten sørger også for, at bilen står godt beskyttet.

Til både stranden og centrum er der kun omkring 1100 meter. Om sommeren kan I bade på den kilometerlange sandstrand, og om efteråret og vinteren byder klitlandskabet på fascinerende naturoplevelser for alle, når blæsten får bølgerne til at bruse, eller den første vinterfrost farver klitterne hvide.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,600 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1100 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1998
Strand: 1100 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60089 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60089 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022