Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60087, Gl. Mælkevej 25, Blåvand

På Gammel Mælkevej 25 står dette moderne feriehus, som egner sig rigtig godt til en familieferie. Her er alt, hvad feriehjertet begærer, og op til 2 hunde kan komme med her. Med egen sauna og spa kan I forkæle jer selv lidt ekstra i løbet af ferien.

Moderne feriehus med sauna og spabad

Feriehuset er stilrent og lyst indrettet med moderne og komfortable møbler og en god rumopdeling. Huset er rigtig rummeligt og har god plads til de maks 6 personer. Sovepladserne er fordelt på 3 gode soveværelser.

Den store stue er udstyret med store vinduesfronter, som inviterer solens lys og den smukke natur indenfor. På regnvejrsdage kan I nyde udsigten fra sofaen.

Tænd op i brændeovnen og sæt jer godt til rette på sofaen med en god film eller et spil. Stuen er forbundet med det veludstyrede køkken, og her har I god plads til at tilberede aftensmaden sammen.

Ud over alt dette, gemmer det ene af husets 2 badeværelser på et ekstra highlight: nemlig en sauna og et spabad. Hvad mere har man brug for på sin ferie?

Lækker og afskærmet terrasse

Feriehuset ligger på en skøn naturgrund næsten helt for enden af en blind vej, med en skøn og afskærmet terrasse. Her kan I slappe af i liggestolene med en god bog og nyde ferietiden i fulde drag.

Efter en afslappende dag i solen og den friske havluft kan I tænde op i grillen og tilberede et lækkert feriemåltid på terrassen, mens himmelen langsomt farves rød af aftensolen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 103 m²
Byggeår: 2005
Strand: 3000 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60087 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60087 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022