Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60077, Fyrvej 26, Hus 32, Blåvand

Er I også trætte af, hele tiden at skulle finde en parkeringsplads til bilen, når I skal til stranden eller byen? Så er dette centralt beliggende feriehus med brændeovn på Fyrvej 26 det perfekte valg. Det ligger nemlig nemlig kun en lille gåtur fra Blåvands centrum og den skønne strand.

Hyggelige aftener foran brændeovnen

I husets indretning er der lagt stor vægt på hyggen, og det kan mærkes med det samme. Det veludstyrede køkken er forbundet med stuen og udgør husets hjerte. Her er der god plads til at lave mad sammen eller samle hele familien rundt om spisebordet til en runde kortspil.

For at runde dagen godt af, kan I alle sammen tage plads i sofaen. Drik et glas vin, mens I ser en god film i fjernsynet, og brændeovnens flammer knitrer i baggrunden. Her er hverdagens stress og jag hurtigt glemt.

Gåafstand til både strand og centrum

Kun en lille gåtur væk ligger Blåvands hyggelige centrum. Her finder I både indkøbsmuligheder og tøjforretninger, og et hav af lækre caféer og restauranter, hvis I bliver trætte af at lave maden selv.

En strandudflugt er også oplagt. Tag hinanden i hænderne og gå de 400 meter til stranden, som byder på masser af underholdning for både store og små. Her kan der bades og slappes af på de varme sommerdage, og på en blæsende efterårsdag kan I betragte det mægtige Vesterhav slippe sig løs helt tæt på.

Alt i alt det perfekte sted til en hyggelig og oplevelsesrig familieferie!

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 80 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 400 m  
Boligareal: 109 m²
Byggeår: 1986
Strand: 400 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60077 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60077 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 06. 2020