Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 30286, Hans Hansensvej 86, Houstrup

Midt i Houstrup står dette indbydende feriehus, som udstråler ægte hygge og charme. Huset er venligt og lyst indrettet, og lige meget årstiden kan I tilbringe en dejlig ferie her. Grunden er omgivet af høje grantræer, så I helt uforstyrret kan nyde feriedagene på terrassen, og husets sauna sørger for, at I på bedste vis kan slappe af og glemme hverdagens strabadser.

Behagelig atmosfære og egen sauna

Det fine opholdsrum er kombineret af køkken, spiseafdeling og stue og gør det muligt at bruge masser af tid sammen. I køkkenet er der god plads til at tilberede aftenens måltid sammen, og efterfølgende kan I alle tage plads rundt om det lange spisebord og nyde det hjemmelavede måltid.

På sofaen kan I samles til et spil kort, se en spændende film, eller læse en god bog i ro og fred, mens den knitrende brændeovn i baggrunden fylder rummet med varme og god stemning. Her finder I også den energibesparende varmepumpe.

Vil I gerne have endnu mere varme, er husets sauna det oplagte valg. Her kan I lade batterierne op igen efter en skøn dag ude i den friske luft, inden I dejligt udmattede lægger jer godt til rette i sengen i et af de tre soveværelser.

Perfekte omgivelser for de aktive og naturelskerne

Houstrup er det perfekte ferieområde for de aktive feriegæster og de, der elsker naturen. De mange anlagte mountainbike- og vandreruter gennem Blåbjerg Klitplantage giver mulighed for at udforske den smukke natur helt tæt på, og I kan endda tage en tur på hesteryg gennem skoven.

Bagerier, slagtere og supermarkeder finder I i massevis i de omkringliggende feriebyer såsom Nørre Nebel og Henne Strand, og på Ringkøbing Fjord er det mulighed for at sejle i kano. Her er noget til alle feriegæster, lige meget interesse og smag.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,470 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3000 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1978
Strand: 3500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30286 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30286 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022