Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60055, Midtbyvej 2, Blåvand

I Blåvand står dette nymoderniserede og veludstyrede feriehus og venter på jer. Her er mere end god plads til 6 mennesker på de 152 m², og med en central beliggenhed tæt på centrum og strand og en lækker indretning med et stort aktivitetsrum er huset det perfekte valg til den næste familieferie. Derudover står en ABB-Ladestander med type2 stik og kabel klar til at lade jeres el-bil.

Hyggeligt og stilfuldt feriehjem på 152 m²

Her venter jer et moderne og lyst indre, og på de rummelige 152 m² finder I mere end god plads til både samvær og alenetid.

Opholdsrummet er kombineret med spiseafdelingen og det åbne, veludstyrede køkken. Det hyggelige sofahjørne indbyder til masser af gode feriestunder foran den knitrende brændeovn med kortspil og film i de sene aftentimer, og her kan dagens oplevelser snakkes igennem og deles med dem derhjemme.

Et ekstra highlight i de stilfulde omgivelser er aktivitetsrummet, der er indrettet med både bordfodbold og billard. Her kan børnene såvel som de barnlige sjæle slå sig løs, mens resten slapper af i stuen eller tilbereder aftensmaden.

Bo centralt med kun 100 meter til centrum

På Midtbyvej 2 får I et hus med en dejlig beliggenhed, og på den store grund finder I masser af plads til at solbade i liggestolene eller få en kold drink rundt om havebordet i varmen. På terrassen står grillen også klar, så I kan slutte feriedagen af på bedste vis med et lækkert grillmåltid for hele familien.

Har I brug for afveksling fra terrassedagene, har Blåvand masser at byde på. Til fods når I hurtigt det livlige centrum med gode shoppemuligheder og fritidstilbud, og der er også mulighed for at besøge Blåvand Zoo eller fyrtårnet i Blåvandshuk, hvorfra I har en fantastisk udsigt ud over stranden og det klitbeklædte landskab.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,100 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 152 m²
Byggeår: 1980
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60055 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60055 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022