Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 40850, Fasanvej 22, Henne Strand

Kun 250 meter fra den fine sandstrand står dette ældre, men hyggelige feriehus. Fasanvej 22 har en fantastisk beliggenhed tæt på både strand og centrum, og fra terrassen har I endda den skønneste havudsigt!

Ældre feriehus med fantastisk beliggenhed

Op til 6 personer finder plads i dette lidt ældre feriehus. Her har I tre soveværelser, hvoraf to er udstyret med dobbeltsenge. Opholdsrummet med åbent køkken til spisestue og stue er hvidmalede.

Fra stuen er der udgang til den afskærmede og delvist overdækkede terrasse, og herfra har I den mest fantastiske udsigt hele vejen til det brusende Vesterhav. Her kan I dagen lang nyde solen og havudsigten fra huset, og om aftenen kan I betragte de smukke solnedgange i ro og fred.

På den lille morgenterrasse er det oplagt at rykke ud med de nybagte rundstykker, når morgensolen kigger frem. Her kan I starte dagen ud på bedste vis med frisk havluft, smuk natur og en nybrygget kop kaffe.

Når det rigtigt suser, kan I tænde op i brændeovnen for ekstra varme og hyggestemning.

Gåture langs stranden eller shopping i Henne Strand

Her får I en helt fantastisk beliggenhed, og i stedet for at betragte havet fra terrassen hver dag, er det også oplagt at besøge stranden, som kun ligger 250 meter fra huset.

Også Henne Strands hyggelige bymidte er et besøg værd, og her er der et hav af indkøbsmuligheder, små forretninger og fine spisesteder. Og måske er der plads til en softice efter aftensmaden?

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 300 m  
Boligareal: 67 m²
Byggeår: 1968
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 40850 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 40850 i kvik søg boksen på forsiden.

8. 12. 2021