Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 60101, Hedetoftvej 136, Blåvand

Dette hyggelige feriehus ligger på en dejlig grund med en stor græsplæne, hvor der er god plads til leg og boldspil for de mindste (og op til 2 hunde). På badeværelset finder I en lækker spa og sauna, og den delvist overdækkede terrasse lader jer nyde den friske luft selv på kolde og fugtige dage.

Lyse rum, brændeovn og wellness-bad

Masser af vinduer og en lys træbeklædning sørger for en behagelig og venlig atmosfære i hele huset. Fra sofaen har I udsigt til den grønne have, og på de kolde dage sørger brændeovnen for god varme og hyggelig feriestemning. Temperaturen kan også reguleres med den energibesparende varmepumpe.

I det veludstyrede køkken kan I sammen tilberede dagens måltider, og rundt om det store spisebord kan I samles til et spil kort efter middagen. Her kan de næste dages ferieplaner også blive diskuteret.

Et highlight ved huset er badeværelset. Det er udstyret med gulvvarme, spabad og sauna. Her kan I rigtig læne jer tilbage i varmen og glemme hverdagens stress og jag.

Stor have med plads til leg og lækker træterrasse

Den store have er et ekstra plus, og her står en sandkasse og et gyngestativ også klar til børnene. Tager I hundene med, kan I også roligt lade dem tumle på den store græsplæne.

På træterrassen er der rigelig plads til, at alle feriegæster kan dase i solen, og havemøbler og liggestole er der selvfølgelig sørget for. I det lune sommervejr kan I tænde op i grillen og spise en middag under åben himmel, mens I får de dagens sidste solstråler med. På kolde dage kan I sætte jer til rette under den overdækkede del af terrassen og nyde den friske luft.

Den fantastiske sandstrand liggher kun 2300 meter væk, og om sommeren er der lagt op til dukkerter i det brusende Vesterhav og lange gåture langs vandkanten i aftensolens skær. Små 700 meter væk finder I også Blåvands centrum, hvor der er masser af butikker og det berømte bolsjekogeri.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,541 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 94 m²
Byggeår: 1990
Strand: 2300 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60101 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60101 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022