Sejl på Rindby Strand med Fanø Blokart

Få vind i håret på Fanø! Du har nemlig mulighed for at komme ud og køre vindvogn i de sjove blokarts. I en blokart sejler du ned ad Rindby Strand i høj eller lav fart – alt efter ønske. Du mærker den friske vestenvind, samtidig med at du oplever den skønne natur ned langs vandkanten.

Vi, Esmark, har et stort udvalg af sommerhuse til udlejning på Fanø og nær Vesterhavets brusende bølger. Vi har en masse skønne sommerhuse op langs den jyske vestkyst, der strækker sig fra Thorsminde og Søndervig i nord til Blåvand, Fanø og Rømø i syd. 

Sådan får du din fordel ved Fanø Blokart

Hvis du gerne vil prøve strandsejlads, kan du som gæst hos Esmark få 10% rabat, når du booker din oplevelse ved Fanø Blokart.

Rabatten gælder, uanset hvilken pakke I ønsker – både single og dobbelt Blokart.

 

Når du bestiller hos Fanø Blokart, skal du i bestillingens kommentarfelt skrive “Esmark” og vise din Esmark-nøglering ved ankomst til din oplevelsesaktivitet.

I prisen er der inkluderet professionel instruktion og hjelme.

Strandsejlads er en oplevelse i det fri, hvor både de ældre og yngre familiemedlemmer er velkomne og kan komme ud og køre. Få et sug i maven og et smil på læben, mens du ræser ned ad Europas bedste strand. Der er plads til adrenalinkick eller hyggeture med udsigt til klitterne og havet, når du ræser afsted.

Oplevelse i verdensklasse

Mens du suser ned ad stranden, når du at opleve sandstrand og natur i verdensklasse. Du sejler nemlig midt i Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCO’s verdensarv. Der er masser af plads til samvær og fælles unikke oplevelser, når hele familien samles på en af Europas bedste badestrande og et af verdens bedste steder til strandsejlads.

Fange Blocart

Strandsejlads er for alle

Hvis du har et barn på 8 år eller derover, må de gerne køre selv i en blokart – børn, der er yngre eller ikke tør at køre selv, kan køre sammen med et familiemedlem i en dobbeltblokart. Der vil være dansktalende professionelle instruktører, og jeres sikkerhed er selvfølgelig af højeste prioritet – så du kan trygt ræse af sted!

 

Fanoe Blocart

Fanø Blokart

Strandsejlads er en unik og sjov oplevelse for hele familien. I har mulighed for at suse ned ad Rindby Strand sammen med Fanø Blokart. Du mærker adrenalinen, den friske luft og vinden i håret hår, og så kommer du ikke mindst til at oplevelse Danmarks skønne natur på en helt ny måde.

Adresse
Fanø Blokart
Rindby Strand
6720 Fanø

Hjemmeside
fanoeblokart.dk

Fanø Blokart
chevron-down

Hvad er Fanø Blokart?

Fanø Blokart er en oplevelse ud over alle grænser og er den mest populære aktivitet på Fanø. Du suser ned ad Rindby Strand i en strandsejler, hvor du er omgivet af Vesterhavet, klitterne og brisen fra vest.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve ved Fanø Blokart?

Hos Fanø Blokart kan du sejle ned ad stranden i det tempo, du selv ønsker, med vind i både håret og sejlet. Du oplever den skønne danske natur på et sted, samtidig med at du kører om kap med familien langs af vandkanten.

chevron-down

Hvor ligger Fanø Blokart?

Fanø Blokart er at finde på Rindby Strand, og når du skal finde dem på stranden, skal du køre ned på stranden ved Rindby og til venstre på stranden ca. 2 km til buggyområdet. Her skal du være på udkig efter deres hvide og sorte flag på en trailer.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Fanø Blokart?

De sommerhusområder som ligger nær Fanø Blokart er Fanø, hvor vi hos Esmark har mange skønne sommerhuse til udlejning fordelt på hele øen.
Tag hele familien med på en oplevelsesrig dag på stranden, mens I holder ferie i et skønt sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...