Søndervig er for alvor kommet under udvikling

Lalandia er i fuld gang med at opføre et nyt stort badeland i Søndervig 

Det glæder vi os meget over hos Esmark, for det bliver skønt med en ny stor attraktion i vores dejlige badeby ved Vesterhavet.  Det betyder dog også, at der frem til åbningen af det nye badeland den i 2022 kan opleves byggelarm i dele af Søndervig og på Lodbjerg Hede. 

I forbindelse med Lalandia byggeriet vil der i resten af 2021 og 2022 blive arbejdet med infrastrukturen i hele området, og der vil være kloakarbejde i dele af Søndervig og på Lodbjerg Hede. 

Vi beklager meget de gener, det kan medføre for de af vores gæster, der holder ferie i vores mange sommerhuse i Søndervig og på Lodbjerg Hede, selv om vi selvfølgelig også glæder os over, at der kommer et nyt stort badeland til byen, og at trafikforholdene forbedres. 

Søndervig er af gode grunde en af de mest populære badebyer i Danmark. Det skyldes en kombination af, at byen ligger i direkte forbindelse til den lækre badestrand ved Vesterhavet, og at byen summer af liv, specielt i sommerhalvåret, med masser af butikker, spisesteder, iscafeer og attraktioner. 

Lalandia i Søndervig åbner den 9. juni 2022.

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

2 svar til “Søndervig er for alvor kommet under udvikling”

  1. Anette siger:

    Søndervig en dejlig by men mange dejliger steder ved Vesterhavet som esmark har mange gode sommerhuse i mane byer ved vestkysten esmark er den bedste sted at leje sommerhuse ved venlig hilsen Anette de Fries Nielsen

  2. Jørgen Rem siger:

    Søndervig har potentiale til meget mere. Vi har lige holdt en uges ferie i sommerhus i Søndervig. Byen syner måske ikke af så meget men ved nærmere eftersyn opdager man steder som Woodys og Sandslottet. Helt suverænt var det at sidde på terrassen i sommerhuset og have lærken i det ene øre og havet i det andet. Det oplever man ikke andre steder. Vi har ikke været i Søndervig for sidste gang

    Lone og Jørgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...