Charmerende ikke-ryger stråtækt feriehus med brændeovn

3
2428
Sdr. Skovvej 21, Houstrup - Søg på husnr. 30021

I Houstrup på Sdr. Skovvej 21 finder I dette skønne ikke-ryger feriehus med stråtag, som har egen brændeovn, og hvor der er plads til familiens 6 medlemmer. Kom væk fra den travle hverdag, og hold en ferie, hvor afslapning og hygge er i centrum. Feriehuset giver jer den hyggelige sommerhusstemning, så I skal bare nyde roen og hinandens selskab.

Ægte feriestemning foran brændeovnens varme

I stueetagen bliver I mødt af et charmerende spiseområde og en hyggelig tv-stue med brændeovn, som virkelig lægger op til en ferie med afslapning på programmet. Der er fra stuen direkte udgang til den halvt overdækkede terrasse, som giver jer lov til at slappe af i den smukke natur og hygge jer med gode grillaftener.

På første sal finder I også en hyggelig tv-stue, hvor I oven i købet også kan sætte jer ud på altanen og nyde nogle stille morgener og aftener. Feriehuset byder derudover på to badeværelser, så I finder et badeværelse på begge etager.

Kæmpe udendørsareal og fantastisk beliggenhed

Feriehuset ligger på en stor grund, som giver jer en masse muligheder for udendørsaktiviteter sammen. Grunden er også omgivet af træer, der er med til at give jer en del læ ved huset, samt en privat følelse, mens I er på ferie.

Houstrup er et fantastisk feriemål, specielt for jer, som elsker roen og naturen. I Houstrup finder I skønne skov- og kitplantager, hvor I både kan tage på gåture, cykelture eller måske har I lyst til en ridetur i området?

Kun 3 km fra feriehuset finder I stranden, og Vesterhavet er helt klart et besøg værd, uanset hvornår på året I holder ferie. Derudover ligger Houstrup også tæt på havnebyen Hvide Sande, Bork Havn og Henne Strand, hvor er er shopping og oplevelser hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:173 / 5.190
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...