Lille og hyggeligt træhus på stor og naturskøn grund i Houstrup

3
1998
V. Hennebysvej 43, Houstrup - Søg på husnr. 30087
Gæsterne siger:

For enden af vejen og direkte ved siden af det fredede naturområde Blåbjerg Plantage ligger dette lille og hyggelige træsommerhus på V. Hennebysvej 43. Huset ligger på en stor grund og har en dejlig terrasse, hvorfra I kan nyde Houstrups smukke natur.

Klassisk træhus med hyggelig indretning

Det lille og helt klassiske træhus er hyggeligt indrettet og har plads til 5 personer. Sovepladserne fordeler sig på tre fine soverum; et med dobbeltseng, et med enkeltsenge og et børneværelse med køjeseng.

Den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur og et godt rumklima året rundt, og har I brug for ekstra varme og feriestemning, kan I tænde op i den knitrende brændeovn.

Det åbne og veludstyrede køkken, som ligger i forbindelse med spiseafdelingen, er blandt andet udstyret med en opvaskemaskine, så I ikke behøver at bekymre jer for meget om de huslige pligter efter aftensmaden og i stedet bare kan nyde hinandens selskab.

Stor græsgrund og dejlig terrasse

Her er der noget for både store og små. På den store græsgrund er der god plads til at spille bold og lege, og her er der også sørget for en sandkasse, et gyngestativ og fodboldmål.

Mens børnene leger, kan I se til fra liggestolene og nyde det varme vejr. Eftersom terrassen er delvist overdækket kan I også søge ind i skyggen, hvis det bliver for varmt, og selv i dårligt vejr kan I tænde for grillen og tilberede et lækkert feriemåltid.

Efter maden kan I gå en tur gennem den smukke Blåbjerg Plantage og udforske den rige natur og dyrelivet helt tæt på. Og mens dagen går på hæld, og aftenhimmelens farver viser sig på himmelen, kan I drikke et sidste glas vin på terrassen, inden feriedagen er slut.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30087

D.
sagde , Danmark

Nu har vi jo valgt dette hus adskillige gange…så mon ikke det er ensbetydende med stor tilfredshed… 🙂Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 3.736
Renoveret / Byggeår:2015 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...