Herligt træsommerhus med hyggelig udestue

3
icon
icon
icon

Sandtag 32, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30304
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det hyggeligt indrettede hus på Sandtag 32 har ikke kun en skøn beliggenhed, men sørger også straks for, at I vil føle jer hjemme og veltilpas. Her kan I rigtig slappe af og nyde stilheden og fuglenes fløjten, og fra udestuen har I en flot udsigt.

Indrretning i klassisk dansk sommerhusstil

Sommerhuset er hyggeligt indrettet i den karakteristiske sommerhusstil. De store vinduer i huset lader masser af solstråler slippe ind og om vinteren kan I se sneen falde, mens I sidder foran den varme brændeovn.

Huset har plads til i alt 6 personer, og hunden er også velkommen. Værelserne er fordelt på to etager, og på stueplanen finder I to soveværelser, mens det sidste ligger ovenpå. Det åbne køkken er godt udstyret med god plads til fælles madlavning.

På terrassen står liggestolene allerede klar til jer, og om aftenen kan I tænde op i grillen og lave et ægte feriemåltid. Til de mindste feriegæster er der både gyngestativ, sandkasse og en stor græsplæne til leg og spil. Her er der virkelig lagt vægt på, at I skal føle jer tilpas fra første ferieøjeblik.

Houstrups skønne skovlandskab

Houstrups skovlandskab er kæmpe stort og helt unikt, og her finder I masser af fred og ro til at gå lange spadsereture på de små stier, eller måske tage en frisk løbetur gennem skoven. Også for børnene er det et sandt eventyr, og her kan de rigtig gå på opdagelse.

Den fantastiske strand i Houstrup ligger kun få minutters kørsel væk, og den er helt sikkert også et besøg eller to værd i løbeet af ferien. Den kilometerlange strand er en drøm for alle, både bade- og solglade gæster, og her kan børnene få fri leg.

Her kan I holde en ferie langt væk fra den grå hverdag med tid til at værne om jer selv og hinanden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30304

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Holzhaus bietet dank des mittigen Kaminofen und der gemütlichen Einrichtung ein wohl fühl gefühle wie Zuhause. Der Wintergarten ist die perfekte Wetterbedingte alternative zur Terrasse und bietet dank der großen Fensterelemente einen schönen Blick auf das von bäumen umgeben Grundstück. Die Terrasse ist besonders bei schönem Wetter der perfekte Ort zum Entspannen, grillen und gemütlichem beisammen sitzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus zum wohlfühlen und Entspannen

DE
D.
sagde , Deutschland

Toller Wintergarten



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 2.268
Renoveret / Byggeår:2001 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...