Karakteristisk træsommerhus med plads til hele familien

3
1928
Peder Larsensvej 81, Houstrup - Søg på husnr. 30405

Sommerhusets røde farve falder jer straks i øjnene, men huset på Peder Larsensvej 81 byder på meget mere end det idylliske udseende. Også indvendigt kan man se, at der er lagt vægt på den klassiske og hyggelige sommerhusstil.

Her vil I med det samme føle jer hjemme.

Så er det ferietid

Kender I ikke følelsen, når ferien står lige for døren, og man ikke kan tænke på andet end den jyske vestkyst og de hyggelige små træsommerhuse? Her får I lige præcis sådan et hus, der byder på alt, hvad feriehjertet begærer og mere til.

Ikke kun selve huset byder på god plads til hele familien og hunden. Også på den åbne terrasse finder I masser af plads, og her kan I tænde op i grillen om aftenen eller slænge jer i liggestolene i det gode solskinsvejr. Skulle vejret blive dårligt, kan I blot flytte ind under den overdækkede del af terrassen og uforstyrret fortsætte grillaftenen her.

Også indenfor er der lagt vægt på den hyggelige feriestemning, og et af højdepunkterne er brændeovnen, som hver aften vil sørge for en herlig atmosfære og varme.

Mere end bare en have

Det er ikke kun den store græsplæne foran huset, der indbyder til leg og sjov for de yngste, dertil kommer også både en gynge og en sandkasse, så de aldrig kommer til at kede sig. Området byder også på flere spændende udflugtsmuligheder, og på få minutter i bilen når I den fantastiske sandstrand i Houstrup. I det hyggelige skovlandskab kan der også bruges flere timer på at udforske omgivelserne og dyrelivet.

Her er der masser at se!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2009 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...