Fredeligt beliggende 4-personers hus med vaskemaskine

3
icon
icon
icon
1648
Vestervang 15, Houstrup - Søg på husnr. 30643

På Vestervang 15 i Houstrup, godt gemt blandt træer og buske, finder I dette lille og hyggelige feriehus. Med plads til 4 personer egner huset sig perfekt til den lille familie eller kæresteparret, som gerne vil tilbringe en stille og rolig ferie langt væk fra hverdagen. Også det sidste familiemedlem, hunden, er mere end velkommen her.

Småt og hyggeligt med masser af charme

Den personlige og kærlige indretning sørger for, at I med det samme vil falde godt til i jeres nye feriehjem og kan tanke ny energi efter en travl hverdag. De mange vinduer lader masser af sollys slippe ind, og samtidig får I en flot udsigt ud over den naturskønne grund.

Skal det være ekstra hyggeligt, kan I tænde for brændeovnen og lytte til flammernes knitren, mens I drikker et glas rødvin og nyder fridagen. Med den gratis internetforbindelse kan I også medbringe jeres egen elektronik og surfe på nettet og dele feriebilleder med dem derhjemme.

Har I små børn med, er vaskemaskinen også rigtig praktisk, og græspletterne kan hurtigt blive vasket af bukserne efter en lang dag udenfor. Også opvaskemaskinen hjælper med at sørge for, at I har så lidt huslige pligter, som muligt, mens I holder ferie.

Flere terrasser, hvor I kan nyde solen

Huset råder over to fine terrasser, så I dagen lang kan nyde det gode vejr og følge solen rundt. Om aftenen kan der tændes op i grillen, og på de lune sommeraftener kan I endda spise feriemiddagen under åben himmel rundt om havebordet. På den afskærmede terrasse kan I helt ugeneret slappe af i de fredfyldte omgivelser.

Vil I gerne til stranden, er der også mulighed for det. På få minutters kørsel når I den kilometerlange sandstrand, og den vil med sikkerhed blive et hit blandt alle feriegæster – store såvel som små, og selvfølgelig hunden.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:58 / 1.906
Renoveret / Byggeår:2004 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...