Velholdt træsommerhus med sauna i fredfyldte Houstrup

3
icon
icon
icon

Søndervang 139, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30659
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus på Søndervang 139 har plads til 6 personer og 1 hund og ligger i det fredfyldte og naturskønne Houstrup. Her er I omgivet af tæt granskov og vidde klitlandskaber, og her er massevis af muligheder for at koble af i den friske luft med vandreture, cykeludflugter og strandbesøg. Når vejret ikke er med jer, kan I varme jer foran brændeovnen eller slappe af i den dejlige sauna.

Idyllisk rødt træhus med egen sauna

Det er ikke kun udenfor, sommerhuset udstråler ægte skandinavisk stil med sin røde træbeklædning. Indenfor er omgivelserne moderne og i den kombinerede spisestue- og køkkenafdeling trænger solens stråler ind gennem de store vinduesfronter og I har en dejlig udsigt til det grønne. Her vil der blive tilbragt mange hyggelige feriestunder med hjemmelavede måltider og hyggelige filmaftener på sofaen i varmen fra den knitrende brændeovn.

På de kolde og regnfulde dage vil husets sauna blive et sikkert hit, og mens vinden suser udenfor, kan I læne jer tilbage i varmen og nyde feriefreden i fulde drag.

Udover de 2 soveværelser på stueetagen, finder I et tredje soveværelse på første sal. Hvor der ligeledes er et opholdsrum med overdækket balkon. Her kan  I om morgenen nyde udsigten ud over den idylliske natur, I er omgivet af.

Lange spadsereture med hunden

Med til huset hører en afskærmet træterrasse, hvor I har en god udsigt ud over haven. Mens I nyder solen, kan I fint holde øje med børnene og hunden, der går på opdagelse blandt træerne og tumler på græsplænen. Til børnene er der endda sat en gynge op.

Feriehuset ligger midt i det smukke Houstrup, tæt på et fredet naturområde. Her kan I gå lange ture under trækronerne, udforske det vidde klitlandskab til fods eller på cykel, eller tage en tur til det brusende Vesterhav.

Skal der ske lidt mere, kan I besøge en af de mange små feriebyer i nærheden, for eksempel Henne Strand eller den lille havneby Hvide Sande. Her er der en helt speciel charme og atmosfære, og især i sommermånederne er byerne fulde af liv.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30659

D.
sagde , AABENRAA

Det er et fint hus, ligger godt beskyttet mod den stærke blæst fra havet.

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt hus med rigtig god indretning. Økonomisk hus med 8 gode sovepladser.
Lavt til loftet men det er med til at give huset lidt hygge ig charme.
Flot nyt køkken med meget service.
Et dejligt hus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2006 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (67 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...