Smagfuldt sommerhus med sauna og udendørs schwimmspa

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 66, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30665
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en ferieoplevelse lidt ud over det sædvanlige? Så bør I bestemt kigge nærmere på Søndervang 66. Dette hyggelige og smagfulde sommerhus i Houstrup byder på masser af fede highlights, der gør ferien ekstra god – både infrarød sauna, udendørs opvarmet schwimmspa. I den kan du svømme mod strømmen som i en lille pool med svømmetræner – og efterfølgende slappe af i spaområdet.

Smagfuldt sommerhus til 8 personer med brændeovn og køkkenalrum med gulvvarme

Sommerhuset med plads til 8 personer er opført i 2020 i smagfuld og hyggelig stil. Her kan I tilbringe en dejlig ferie i fredelige og velafstemte rammer.

Der er lagt stor vægt på, at I skal falde godt til i jeres hjem for ferien, og en god rød tråd samt kærlige detaljer skaber en hjemlig og behagelig atmosfære. Brændeovnen i opholdsrummet sætter prikken over i’et.

Det veludstyrede køkkenalrum har klinkegulv med indbygget gulvvarme og ligger i åben forbindelse til stuen.

Praktisk indretning med 2 badeværelser – inklusiv infrarød sauna

Feriehuset råder over 2 badeværelser, hvilket er meget praktisk, hvis I er hele familien eller venneflokken af sted. Begge badeværelser har gulvvarme, så I ikke får kolde fødder, når I skal børste tænder om morgenen.

På det største badeværelse gemmer sig et ægte wellness-highlight; her er der indgang til en infrarød sauna, hvor I kan blive varmet godt igennem efter en dejlig dag i den friske luft.

Udendørs oase med god terrasse, udebrus, udendørs spabad og opvarmet pool

Udearealet udgør i sig selv en skøn oase. Hele grunden er omkranset af træer og buske, så I har både læ og privatliv.

Den store terrasse har både en åben og overdækket del, så der er noget for alle. På terrassen finder I en udendørs bruser som kan benyttes fra påske til efterårsferien – og ikke mindst den lækre udendørs schwimmspa – en blanding af en pool og en spa, med svømmetræner og afslapningsområde med bobler. Schwimmspaen måler 5,9 x 2,28 m.

Så husk at pakke badetøjet, lige meget om I holder sommer- eller vinterferie i Houstrup!

Masser af smukke naturoplevelser i Houstrup

Kan I ikke få nok af den vestjyske natur, så er Houstrup det helt perfekte ferieområde til jer. Der findes masser af smukke naturoplevelser lige i nærheden af feriematriklen. Tag for eksempel på udflugt til Blåbjerg Plantage, som både kan udforskes til fods, på cykel eller på hesteryg. Jeres medbragte udstyr kan står tørt og godt i huset aflåste skur.

Den kilometerlange sandstrand ligger blot en lille køretur væk, og her er der altid nye og spændende oplevelser for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30665

D.
sagde , Vejle

Fantastisk hus, hvor der ikke manglede noget. Kan varmt anbefales til andre.

D.
sagde , Danmark

Virkelig lækkert nyt og dejligt husSoverum:4
Bolig-/Grundareal:138
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Infrarød sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...