Sommerhus med spabad og sauna i Bork Havn

3
icon
icon
icon

Horsfold 142, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35015
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Bork Havn ved Ringkøbing Fjord, der bliver mere og mere populær blandt både børnefamilier, surfere og alle, der kan lide at være ude i naturen, finder I dette klassiske sommerhus på Horsfold 142, som blev renoveret i 2019. Dette feriehus har plads til op til 6 personer og 2 hunde. En sauna og et spabad bidrager samtidig til velfortjent afslapning efter en dag på vandet eller en skøn gåtur langs fjorden.

Sauna, spabad og brændeovn – ren sommerhushygge

I dette feriehus er der både brændeovn, sauna og spabad – gode ingredienser til en hyggelig ferie. Her kan I samtidig nyde den danske vestkyst. Især efter en lang gåtur i den friske luft, måske en cykeltur eller en udflugt til Vesterhavet, er det godt for både krop og sjæl at slappe af i varmen.

I har i alt 3 soveværelser, heraf 2 soveværelser med dobbeltsenge (140×200 og 180×200) og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge. Dertil også et badeværelse med gulvvarme. Stuen er i en åben forbindelse til køkkenet, som har en opvaskemaskine – med andre ord, efter madlavning sker opvasken hurtigt, så I har mere tid til afslapning og nærvær.

Rolig beliggenhed i sommerhusområdet ved Ringkøbing Fjord

Dette feriehus ligger kun 150 meter fra Ringkøbing Fjord. Det er beliggende på Horsfold 142, en stille, lille sidevej. På få minutter kan I nå til fjorden ad en lille sti her i den rolige by Bork Havn. Den lille havn og den hyggelige indkøbsgade med caféer, restauranter og butikker er altid et besøg værd.

Der er indkøbsmuligheder i byens lille supermarked eller i de omkringliggende byer Nørre Nebel og Hemmet – begge kan nås på få minutter i bil. Hvis I har mulighed for at medbringe jeres egne cykler, er det en god idé at udforske området på de flotte cykel- og vandrestier. Der er dog også mulighed for at leje cykler i nærheden.

Vesterhavet er også kun få minutter væk fra Bork Havn – en dejlig køretur via Nymindegab over til Holmsland Klit, hvor de høje klitter kan ses i horisonten.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35015

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus in einer tollen Umgebung, viel Platz für Hunde oder Kinder. Es war alles da, was man für einen gelungenen Urlaub benötigt. Whirlpool und Sauna haben wir genutzt. Es hat zu einem sehr entspannten Urlaub beigetragen. Dieses Haus ist wirklich sehr zu empfehlen. Vielen Dank und einen lieben Gruß an die Eigentümer

Wir können uns sehr gut vorstellen un diesem Ferienhaus sehr bald wieder Urlaub zu machen. Es war eines der besten Häuser, die wir hatten. Vielen lieben Dank an die Eigentümer ❤️

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches kleines Ferienhaus mit allem, was man benötigt. Die Küche ist gut ausgestattet. Die Sofas und Betten sind sehr bequem. Es gibt einen riesigen TV, man kommt sich vor wie im Kino.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus einfache Einrichtung aber alles liebevoll gestaltet . Alles sauber und ordentlich ,Küche voll ausgestattet es fehlt einem an nix . Highlights sauner und Whirlpool . Die Abende kann man entspann auf der tollen Terrasse ausklingen lassen .

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 714
Renoveret / Byggeår:2019 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...