Skønt sommerhus med sauna, spa og brændeovn i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Sydmarken 7, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35062
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige og velholdte sommerhus ligger på en smuk og velplejet grund på Sydmarken 7 i Bork Havn. Her kan du få et afbræk fra hverdagen og virkelig slappe af, og med plads til op til 6 personer er her er plads til familien. En carport er tilgængelig til din bil, og cyklerne er du også velkommen til at medbringe.

Afslappet ophold i naturen – kun få minutter fra fjorden

Det skønne feriehus ligger i udkanten af et sommerhusområde, så I stadig er tæt på det hele, men samtidig har I ikke naboer på alle sider. Her i Bork Havn venter et idyllisk miljø – byen er omgivet af enge og marker og ligger meget tæt på vandet. Her kan du vælge mellem Ringkøbing Fjord eller Nordsøen, for begge dele ligger kun få minutters kørsel væk, og Sydmarken 7 er et godt udgangspunkt for at udforske de smukke omgivelser ved Ringkøbing Fjord.

Det anbefales, at I medbringer jeres cykler eller leje nogle, for mange gå- og cykelstier fører dig til naturskønne steder i området. For eksempel kan du cykle langs fjorden til Skaven, tage frokosten med og holde picnic, eller bare hoppe i det kølige vand i en af ​​de små bugter. I Skaven er der en lille idyllisk havn og mulighed for at få en bid at spise. Den store legeplads er også en god aktivitet for børnene.

I finder også gode legepladser i sommerhusområdet i Bork, hvor I kan tilbringe mange timer med børnene og få brændt en masse krudt af. Bork Vikingehavn er et museum i nærheden og er selvfølgelig et besøg værd. Her kan du opleve, hvordan vikingerne levede dengang, når vikingetiden bliver levende.

Gode ​​og komfortable faciliteter – sauna, spa og brændeovn

Selve sommerhuset udstråler ikke kun hygge, men har også en håndfuld gode og komfortable møbler i bagagen. Badeværelset har blandt andet en sauna og en spa, så der er gode muligheder for afslapning.

Der er en brændeovn i stuen – klar til at forkæle jer med lune temperaturer på kølige aftener. I kommer ikke til at fryse på Sydmarken 7, da der ud over brændeovnen også er en moderne og energibesparende varmepumpe. Mens du finder dig til rette på en af ​​terrasserne for at nyde solens sidste stråler, kan børnene bruge deres sidste energi i vildmarksbadet eller på gyngen og derefter synke ned i puderne, trætte og glade.

Se frem til en dejlig og afslappende tid med familien i et velholdt sommerhus i Bork Havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35062

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist top gepflegt und jeden Cent wert. Sowohl Außen- als auch Innenbereich sind erstklassig in Schuß gehalten. Die Hecken zu den Nachbarn sind hoch und blickdicht. Man ist rundum vor Blicken geschützt. Der Alkoven im Wohnzimmer ist sehr bequem und kuschelig – wird schnell zum Lieblingsplatz. Leider ist die Beleuchtung im Bad zu schwach. Das Haus ist aber voll unf ganz zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Brilon

Ganz kurz☝️aber wirklich ehrlich??? Einfach toll

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Haus vom ersten Moment an sehr wohlgefühlt. Die Aufteilung ist sehr einladend und die Gemütlchkeit war regelrecht zu spüren. Wir sind immer weder gerne von unseren Ausflügen in "unser Haus" zurück gegangen.
Eine sehr angenehme Atmosphäre!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.339
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...